Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia: Edulliset Windows Phone -älypuhelimet ovat tulossa

3
Manu Pitkänen

Nokia: Edulliset Windows Phone -älypuhelimet ovat tulossa
Nokian Intian osaston markkinointijohtaja Viral Ozan mukaan hiljattain julkaistut Lumia-mallit ovat hintahaitarin yläpään malleja, mutta edullisempiakin malleja on tulossa.

Alemman ja keskimmäisen hintaluokan mallit perustuvat Nokian omiin ohjelmistoihin, mutta tulevaisuudessa Nokialta nähdään Windows Phone -puhelimia myös muissa kuin korkeimmissa hintakategorioissa. Luonnollisestikaan Oza ei kertonut tarkkoja suunnitelmia tai päivämääriä strategian laajentamiseen liittyen.

Microsoft antoi jo viime syksyllä vihiä, että heidän Windows Phone -alusta voisi näkyä myös edullisissa älypuhelimissa, minkä jälkeen ohjelmiston markkinaosuuskin voisi lähteä kunnolliseen kasvuun.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Tnoi
Tnoi

1

Älkää nyt vaan mokatko siellä Nokialla, oikeasti. Jos sieltä tulee joku lagittava paska niin ei helvetti.

Vastaa
Agent_007
Agent_007

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tnoi:

Älkää nyt vaan mokatko siellä Nokialla, oikeasti. Jos sieltä tulee joku lagittava paska niin ei helvetti.


Ainakin raudan puolesta tilanne pitäisi olla kunnossa, sillä Microsoft ei antane Nokialle erivapauksia noiden minimivaatimusten osalta. Eli tarjolla on ainakin gigahertsin kellotaajuudella toimiva ARM v7 -suoritin, OpenGL ES 2.0 -yhteensopiva näytönohjain, 256 megatavua RAM-muistia ja 480x800-resoluution näyttö.

Aivan alimpaan älypuhelinten hintaluokkaan (100 euroa kuluttajan rahaa) noilla vaatimuksilla ei tosin päästä, joten sinne Nokian pitää tarjota jotain muuta (kuten Ashaa).

Softankaan osalta Nokia ei saane lagitettua puhelinta, kun ohjelmistokehityksestä vastaa Microsoft.

Vastaa
Grina
Grina

3

Nythän on juurikin puhuttu seuraavan Windows Phone -version tukevan myös heikompia prosessoreita ja aikaisemminkin on ollut puhetta, että Nokia olisi saanut Microsoftilta erivapauksia valmistaa heikompitehoisia puhelimia vaatimattomammilla ominaisuuksilla...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja