Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 800 rantautuu pian Suomeen

12
Manu Pitkänen

Nokia Lumia 800 rantautuu pian Suomeen
Nokian lokakuussa esittelemä Lumia 800 -älypuhelin tulee myyntiin Suomessa alkuvuodesta. Teleoperaattori DNA on aloittanut jo ennakkorekisteröinnin, jonka avulla voi ilmoittautua kiinnostuneiden joukkoon.

Saunalahti tai Sonera eivät ole vielä kertoneet Windows Phoneen perustuvan Lumia 800:n myyntiin tulosta.

DNA ei ole vahvistanut tarkkaa päivämäärää, mutta lupasi tehdä sen lähipäivien aikana. Aiemmin Suomen suurin Nokia-tukkuri Anglo-Nordic kertoi odottavansa Lumioiden myynnin alkavan helmikuussa.

Lumian ostajaksi voi ilmoittautua täällä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

3

En kyllä kehtaisi olla jonottamassa mitään Microsoftiin liittyvää...

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

10

Kiitos #8, hienosti todistit kuinka esim. #7 otti vain oikealla bräändillä leimatun "todisteen" käyttöön ja todesta. Joskus kannattaa epäilläkin, ihan vaan omaksi ilokseen. ;)

Lumia 710 kokeilleena odotan mielenkiinnolla Nokian Lumioita ja WP luureja yleensäkin. WP:n käyttölogiikka on ihan eri kuin iOS:n tai Androidin, joten mahdollisuuksia on erottautua nykyisestä massasta. Sitähän Nokia WP:llä hakeekin. Jää nähtäväksi onnistuuko se ja onko tulos hyvä...

WP:n käyttö on luontevaa ja mukavaakin. Itse jäin kaipaamaan vain lisää tiili-widgettien muokkausmahdollisuuksia. Esim. kalenteri-tiili ei näytä kuin seuraavan tapahtuman, vaikka tilaa olisi muutamalle seuraavallekin. Toki esim. iOS:ään verrattuna tämä yksikin on jo enemmän...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.