Nokia tuo huippumallinsa myyntiin Yhdysvalloissa isolla rahalla

12
Manu Pitkänen

Nokia tuo huippumallinsa myyntiin Yhdysvalloissa isolla rahalla
Nokia aikoo tehdä näyttävän sisääntulon Yhdysvaltain älypuhelinmarkkinoille ensi keväänä, jolloin yhtiön Ace-nimellä tunnettu ja toistaiseksi julkistamaton älypuhelin tulee myyntiin. Julkaisun myötä aiotaan polkaista pystyyn mainoskampanja, jonka rahallinen arvo on jopa 100 miljoonaa dollaria.

BetaNewsille asiasta raportoineet lähteet eivät kuitenkaan kertoneet millä tavoilla kyseinen rahasumma jakaantuu Nokian, Microsoftin ja operaattorikumppani AT&T:n kanssa. Joka tapauksella Nokia on saanut neuvoteltua puhelimelleen paraatipaikan operaattorin tuotevalikoimassa. Hero-statuksen saanut Ace saa operaattorilta erityiskohtelun, eli käytännössä muita puhelimia paremman näkyvyyden.

Sivuston mukaan Ace on ensimmäinen Windows Phone -puhelin, joka saa tällaisen kohtelun. Microsoft aikoo polttaa myös paljon rahaa Windows Phone -alustan markkinointiin. Acea pidetään tietynlaisena pioneerijulkaisuna, jonka menestys määrittelee millaisen kohtelun alustaan perustuvat puhelimet saavat jatkossa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (12)

Anonyymi käyttäjä
Galaxy S Ace (vahvistamaton)

3

Samsung haastaa vielä Nokian oikeuteen Ace-nimen käytön takia!!!.
Siinä menevät sitten nekin mainosrahat. :(

Vastaa
3rd_party
3rd_party

4

@3 Samsung haastaa varmaan samoilla lämpimillä myös HTC:n ja Sony (Ericssonin), jotka ovat niinikään käyttäneet Acea epävirallisena koodinimenä.

Ei taida vaan tavaramerkki yltää koskemaan sisäisessä käytössä olevia koodinimiä...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

6

Nokialla on jo ansaitusti negatiivinen mielikuva jenkeissä vaikeakäyttöisten Symbian puhelinten vuoksi. Nyt yritetään markkinoida Windows Phonea suurella rahalla ja panostuksella, mutta floppi on todennäköisin lopputulos. Tänä vuonna kuluttajien mielenkiinnon vie Galaxy S 3 ja iPhone 5. Ei kannata omistaa Nokian osakkeita.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Tizen (vahvistamaton)

11

Tizen (Samsung & Intel -yhteistyön tulos!) on tulossa myös pian haastamaan Androidin ja varsinkin Windows Phonen:
“Tizen” is Intel and Samsung’s answer to Android.
Tizen is apparently the combination of MeeGo and LiMo — neither of which have any serious adoption — that I wrote about earlier. It looks like an Intel- and Samsung-led rival to Android — which is selling well, but has patent issues, and is increasingly under Google’s control.
These sorts of platforms are very hard to build into legitimacy — these days, it takes a lot more than handset vendors and carriers signing off on an OS to matter. Consumers and developers will need reasons to support Tizen, too, which will be a struggle. But it’s probably worth trying, even if just to show Google that it has competition.
Thomas Ricker has more at This Is My Next:
The Linux Foundation will host the project, and a steering group lead by Intel and Samsung will lead the development. The LiMo Foundation is a dedicated consortium — with shared leadership and decision making — consisting of ACCESS, Panasonic Mobile, NEC Casio, NTT DoCoMo, Samsung, SK Telekon, Telefonica, and Vodafone.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.