Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli jälleen uuden Galaxy-puhelimen

6
Matti Vähäkainu

Samsung esitteli jälleen uuden Galaxy-puhelimen
Samsung on esitellyt uuden Galaxy-sarjan älypuhelimen, jonka on tarkoitus ainakin nimensä puolesta viehättää tyylillään. Samsung Galaxy M Style ei tosin juurikaan eroa muusta Galaxy-sarjan muotoilusta, mutta muistuttaa enemmän esimerkiksi lippulaiva Galaxy S II:ta kuin eilen julkistettua Galaxy Ace Plussaa.

Galaxy M Style on viralliselta mallinumeroltaan M340S ja on Galaxy-sarjalle tyypilliseen tapaan Android-puhelin. Se sijoittuu älypuhelimien keskiluokkaan ominaisuuksiensa ja hinnan puolesta. Sisuksista löytyy gigahertsin yksiytiminen suoritin, 4 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, 3 megapikselin kamera, Bluetooth 3.0 ja 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Android on versioltaan Gingerbread eli 2.3 ja käyttöliittymä on tuttua TouchWiziä. Galaxy M Style on 9,9 millimetriä paksu ja sisältää 1650mAh akun. Mukana on myös DMB-T-viritin.Uutuspuhelin julkaistaan alkuun vain Koreassa, eikä muita julkaisumaita ole vielä tiedossa. Tietojen mukaan hieman alle 400 euron hintainen puhelin saapuu kolmella eri värivaihtoehdolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

sirkuttaja
sirkuttaja

4

Kartoita ydin tuotteet keskitä kaikki energia niihin ja hylkää kaikki vähemmän tärkeät. Näin saat muutamia huippulaadukkaita tuotteita etkä suolla ulos kaikenlaista tusina kamaa ja firman imago säilyy. Nokia ei tehnyt näin! eikä meinaa tehdä näköjään samsungkaan vaan keskittyy ennemmin kassavirtaan kuin asiakkaiden lumoamiseen!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jepajuueipas (vahvistamaton)

6

@3

dvb-t ei ole mobiili tekniikka. Pienikin liike ja kuva häviää. Eiköhän näitä jo olisi markkinoilla jos toimisi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja