Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia ja Facebook julkistavat yhdessä jotakin?

16
Manu Pitkänen

Nokia ja Facebook julkistavat yhdessä jotakin?
Matkapuhelinvalmistaja Nokia ja yhteisöpalvelu Facebook ovat lyöttäytyneet yhteen. Nokia US:n Facebookissa julkaiseman viestin mukaan uutisia yhteistyöstä on luvassa ensi viikolla.

CES-messuilla julkistettavien uutisten sisällöstä ei ole kenellekään tietoa. Esiteltävä uutinen voi olla yleisellä tasolla melko vähämerkityksellinen, mutta yhtiöt voivat myös yllättää messuyleisön. Paljon on siis vielä jossittelun varassa.
Yhtiöt esittelevät uutisensa keskiviikkona kello 22.00 (Suomen aikaa). Asiasta kertoi Nokia Mobile Blog.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (16)

Jussi5 (vahvistamaton)

1

Nokia julkistaa S40-puhelimia kehittyville markkinoille, jolla voi tehdä Facebook-päivityksiä.

Vastaa
prxos
prxos

2

on varmasti ihan hyvä juttu nokialle, mutta itselläni menee tämä FB juttu jo niin ohi ettei siitä jaksa kiinnostua. Saiskohan koko yhteisöt -sovelluksen kokonaan pois ceeseiskasta...

Vastaa
herätkää!!. (vahvistamaton)

3

Facebook on pelkkä Illuminatin juoni!. Ja Nokian näkevät oivana kumppanina tuoda Facebook myös kehitysmaihin!!. Keräävät tiedon kaikista kaiken..!!

Vastaa
partila
partila

5

@1: S40 puhelimilla on jo pitkään voinut tehdä Facebook päivityksiä

Eiköhän Facebook ole kiinnostunut enemmän myös muista alustoista kuin Android, jossa Google tuputtaa lähes pakotettuna Google+:aa, jota kukaan ei oikeasti käytä koikeilun jälkeen.

@2: Sinun ei ole pakko antaa kirjautumistietojasi Facebookiin omassa ceeseiskassa. Yhteisöt sovellus ei ole pelkästään Facebook käyttöön

Vastaa
pekka1239 (vahvistamaton)

8

@ 3,4

Hei, eikös se juoni olisi pikemminkin Googlen. Sehän saa jo kaikesta tiedot Androidilla, Gmaililla, Ytubelle ja muilla palveluilla ;)

Vastaa
jepajuudas (vahvistamaton)

9

@8

Google on Skynet ja pahin kaikista. Microsoftin kikkailut on aika pientä Googleen verrattuna.

Vastaa
osakar94
osakar94

10

@4 alat ottamaan päähän todella paljon....

@8,9 näinpä juuri, mutta ei nämä antukka fanit sitä tajua. Hehkuttavat vain "avointa koodiaan", joka on kuitekin suljetuin niistä avoimista.

Vastaa
Teknotuuletin
Teknotuuletin

11

@10 Vaikka olisikin suljetuin avoimista, niin silti se on avoin ja toimivin niistä avoimista. se on myös käyttäjälle helpoin muokata ja eniten muokattavissa oman näköiseksi (n900 (maemo) on myös hyvä vaihtoehto). Mutta itse uutiseen: En itse usko, että sieltä tulisi mitään mullistavaa. ehkä vain joku tiukempi integrointi Noksun puhelimiin. Ja jos tulisi jotain mullistavaa niin saattaisi olla Noksun valmistama Facebook-puhelin. ken tietää...

Vastaa
prxos
prxos

12

@5, tiedän. Tarkoitin että kun muutenkin tulee käytyä FBssä noin kerran viikossa, niin näen koko tämän FB sökötyksen hieman hölmöläisten hommana, kuin tavisten seiskana. Mieluummin käytän google plussaa kuin FBtä, vaikken tiedä onko henkilökohtaiset tiedot siellä yhtään paremmin piilossa.

Ehkä olen vaan väärä kohderyhmä..

Vastaa
ha loo,Mokia tulee! (vahvistamaton)

13

Miksi nämä lumia Nokia fanit käyvät pienestäkin negatiivisesta Nokia kritiikistä ylikierroksilla??.
Taidatte olla liiankin isänmaallisia ja ylimielisiä!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja