Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Lumia-lippulaiva julkaistaan tänään -- mukana metallikuoret?

12
Teemu Laitila

Nokian Lumia-lippulaiva julkaistaan tänään -- mukana metallikuoret?
Nokian ja Microsoftin tänään julkaistavaksi odotettu Lumia-sarjan uusi lippulaiva Lumia 900 saattaa olla varustettu metallisilla kuorilla. Metallikuoret mainitaan ohimennen New York Timesin Windows Phone -alustaa käsittelevässä artikkelissa.

Puhelimen ulkoasua on spekuloitu jo pidempään ja sen on arveltu perustuvan paljolti samaan kaavaan kuin Lumia 800 ja N9, joissa käytetään läpivärjättyä muoviseosta.
Tiedolle saadaan varmistus vielä tämän illan mittaan, kun Nokia ja Microsoft julkaisevat puhelimen Las Vegasissa pidettävillä kuluttajaelektroniikkaan keskittyvillä CES-mesuilla. Puhelinta odotetaan Yhdysvaltain isoimman operaattorin AT&T:n valikoimaan massiivisen mainoskampanjan saattelemana, johon Nokia ja Microsoft aikovat upottaa jopa 200 miljoonaa dollaria.

Jo marraskuun lopussa vuotaneiden tietojen mukaan Lumia 900 on isompi kuin nykyinen paljon kiitosta saanut lippulaiva Lumia 800. Laitteen AMOLED-näytön kerrotaan olevan 4,3 tuuman kokoinen. Sisältä löytynee Qualcommin 1,4 GHz:n taajuudella toimiva yksiytiminen 8255T järjestelmäpiiri ja muistia on muiden Windows Phone -laitteiden tapaan 512 megatavua.

Viimeisimpien vuotojen mukaan laitteesta kahdeksan megapikselin pääkameran lisäksi Lumia 800:sta poiketen myös kakkoskamera laitteen etupuolella.

Uuden lippulaivamallin lisäksi Nokialta odotetaan samassa tilaisuudessa toista keskihintaluokkaan sijoittuvaa Windows Phone -mallia, jonka numero voisi ennakkospekulaatioiden mukaan olla Lumia 719.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

rölli (vahvistamaton)

1

Metallikuoret ovat ihan hyvä lisä,mutta...muu??.
=( Ei ole houkutteleva,eikä erotu muista!!.

Vastaa
maitonaama (vahvistamaton)

4

Itse ainakin odotan vielä Apolloa, vai mikä se nyt olikaan mikä tuo paremmat resoluutiot.

Vastaa
djtob
djtob

5

Jotenkin on kiintoisaa, että jos on etukamera, niin kaikki sisuskalut on samat? Miksi ei sitten laitettu jo heti siihen Lumia 800:lle etukameraa?

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

6

Kokonaan (?) metallikuorinen...? Jos on, niin ei se ainakaan paranna puheluiden kuuluvuutta (antennien toimivuutta). Eiks ne puhu jostain Faradin-häkistä ja "iPhone-ilmiöstä", tms... no voihan siinä olla jonkunsortin muovi"perät" ellei peräti silikoni-sellaiset ;)

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

7

...ei silti, että julkistus minua sinänsä kiinnostais - EI! Mun valintani oli N9 ja osoittautui todella onnistuneeksi valinnaksi. :)

Vastaa
Pillimehu6969 (vahvistamaton)

9

@2 Klo 15 Las Vegasissa eli klo 01:00 finska aikaa

Vastaa
arivesa
arivesa

11

Jaa,miksi niin kovasti tunnetta,tässä Taiwanissa valmistutettavassa,ja varmaan Samsung-näytöllä teetetyssä "Nokia"-kapulassa?
Siis mikä oikeasti uutta,saati suomalaista?
Ihme hehkutusta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja