Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia tarjoaa uutta Lumiaa testiin -- laitteen saa pitää

45
Teemu Laitila

Nokia tarjoaa uutta Lumiaa testiin -- laitteen saa pitää
Nokia tempaisee Lumia 800:n helmikuussa alkavan virallisen myynnin kunniaksi antamalla uudet Windows Phone -laitteet viidelle halukkaalle, joilta odotetaan muutamien ennalta määrättyjen testitehtävien suorittamista.

Toisin kuin esimerkiksi Puhelinvertailu.comin testattavaksi saapuvat laitteet, Nokian Lumia 800 -puhelimia ei tarvitse palauttaa testijakson jälkeen vaan valitut henkilöt saavat pitää puhelimet.
Testaajien odotetaan kolmen viikon jakson aikana suorittavan useita kameraan, videokameraan ja puhelimen yleiseen toimintaan liittyviä tehtäviä, joista myös video- ja kuvamateriaalia julkaistaan Nokian Ääni-blogissa sekä yhtiön Facebook-sivulla ja Youtube-kanavalla.

Koekäyttäjiksi haluavat voivat suunnistaa Nokian blogiin, josta löytyy lisätietoja hakumenettelystä.

Kommentit (45)

Qwerty141
Qwerty141

1

Itsehän osaillistun kyllä tuohon. Vaan kumpusi mieleeni myös kysymys milloinkas täältä olisi tulossa arvostelua Lumialle? Ja ihan off-topi tietääkö kukaan onko Lumia 900 tulossa Suomeen?

Vastaa
squi
squi

2

@1, Eiköhän täälläkin piakkoin saada Lumia-testi aikaan, yritetään nyt ainakin ennen virallisen myynnin alkamista.

Lumia 900:sta ei ainakaan nykyisen virallisen tiedon mukaan olla julkaisemassa kuin Ameriikoissa AT&T:llä. Huhujen mukaann MWC:ssa helmikuun lopulla saatettaisiin kuitenkin nähdä jotain samantyyppistä, joka tulisi myös Euroopan markkinoille. Sitten näkee, ellei jotain vuotoja tule aiemmin :)

Vastaa
Ralle_ (vahvistamaton)

4

Jopa nyt on epätoivoista menoa Nokialla, näin saadaan edes muutama laite kuluttajille :p En kyllä likaisi käsiäni WP:n vaikka saisin puhelimen ilmaiseksi.

Vastaa
timbe1982 (vahvistamaton)

7

Puhelinta valmistetaan myös Kiinassa, ainakin mun Lumia 800:n pakkauksessa lukee made in china =(

Vastaa
ep_
ep_

11

@10
Eteenkin siitä rekisteröintipakosta. Nyppii aika pahasti ne reikisteröitymättömät trollailijat (Eteenkin "SGS tyytyväinen" ja "SGS on paras" -trolli joka kummallista kyllä ei ole eksynyt tänne).

Vastaa
Ranvier
Ranvier

12

@11: Joo se on kyl ihme kaveri :D melkeen kaikis Nokia-aiheises uutises jauhamas omaa mantraansa. Ihme tosiaan ettei kaveri oo tänne viel eksyny.

Vastaa
SGS paras trölli (vahvistamaton)

13

Pitäisikö kommentoida vai ei...en taida kuitenkaan,kun säälittää nämä Nokia fanit sen verran.

Vastaa
ep_
ep_

17

Noniin löysihän se trollikin tiensä tänne...

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti SGS paras trolli:

Pitäisikö kommentoida vai ei...en taida kuitenkaan,kun säälittää nämä Nokia fanit sen verran.
Nokia 800 lumian prosessori vie ainakin yhtä paljon virtaa,kuin SGS 2 tuplaydin prosessori!!.


Se säälittävä täällä olet sinä. Nokia-faneiksi sanoo täällä toisia vaikka ite menisi naimisiin SGS:nsä kanssa. Taitaa se SGS:kin olla jonkin sortin falloksenjatke, että kehtaa täällä huudella. Ja Nokia-faneiksi sanominen ei ihan osunu nappiin: Itellä on HTC, mutta en silti trollaile täällä, että "Android jyrää". Antaisitko jotain oikeita faktoja SGS:n paremmuudesta Lumiaan nähden? Täytyyhän sinulla olla jotain oikeita argumentteja olla, jotta voit näyttää SGS2:n olevan parempi kuin Lumia. Noniin faktoja pöytään...

--

@9
Apple-laitteiden omistamisen rajasta olisi myös hyötyä. Rekisteröinti olisi esimerkiksi kielletty sellaisilta, joilla on yli 2 omena-laitetta.

Luuletko tosiaan, että ikärajasta olisi mitään hyötyä. Kuinka moni alaikäinen antaa todellisen ikänsä, jos palveluun ei "alaikäiseksi" ilmoittautuneena pääse.

Rekisteröintipakko vähentäisi noita trolleja enemmän kuin ikärajan asettaminen.

Vastaa
SGSII on PASKA (vahvistamaton)

18

Mul oli SGS2 joka oli täys paska. Bugas ja lagittele jatkuvasti. Sitte se tippuvahingos, ei ees kovin korkeelta niin meni iha pillun päreiks koko laite. Samsung laatua.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

19

@17: Et sä tuolta SGS2-trollilta mitään faktoja tai fiksuja argumentteja saa. Se on vain fanaattisen sokea trolli, joka pitää Samsungia jonakin ylijumalana.

Ikäraja auttaisi silloin, jos rekisteröinnissä vaadittaisiin sotu.

Vastaa
ep_
ep_

20

@19
Empä tiedä auttaisiko sotukaan. Sotun kun voisi helposti repäistä hatusta ja olisi useimmilla muotoa 111111-111I tai 060969-696g. Sotu pitäisi jotenkin pystyä varmentamaan oikeaksi josta seuraisi jo aikamoinen homma. TUPAS-tunnuksien avulla voisi olla helpompi, mutta silti vaikea toteuttaa.
Onneksi ei ainakaan vielä ole tommosta vahvaa tunnistautumista käytössä täällä. :) Ja kyllähän se vähän epäluuloja herättäisi jos AD alkaisi kysellä tarkemmin tietoja.

Joo ja eihän siltä SGS trollilta mitään argumentteja saa. Mutta kannattaa kuitenkin kokeilla. :) Saisi kyllä modet siivoilla ton SGS-fanaatikon kommentit pois.

Vastaa
3330 (vahvistamaton)

23

Mikähän näistä nokian windows kännyköistä tekee niin ihmeellisiä että ollaan aivan varmoja niiden menestyksestä? Windows puhelin ei ole enään aivan uusi tulokas markkinoilla. HTC,Dell, Samsung ja LG
ovat julkaiseet omia puhelimiaan windows käyttöjärjestelmällä huonolla menestyksellä.

Windows puhelinten markkina osuus on ollut jatkuvassa laskussa eikä toistaiseksi mikään tilasto kerro muuta.Samaan aikaan esimerkiksi vähemmän tunnettu Bada on tuplannut oman markkinaosuutensa. Android on aivan omassa luokassa markkina osuuden kasvussa.

Vastaa
CarpeDiem^ (vahvistamaton)

24

No mitä ite täällä toimistolla tuota Lumia 800 neppailu, niin pakko myöntää et on mukava, ja simppeli luuri käyttää. Käyttikses en oo havainnu mitään suurempia ongelmia, toimii todellakin nopeasti...
Ok verkkokauppa on viel "hivenen" pieni tuossa, toki ymmärtää kun ei ole vielä julkaistu sitä virallisesti...
Itse en kyllä androidin omistajana olisi yhtään ihmeissäni vaikka tuollainen tulisikin hommattua...

Vastaa
djtob
djtob

25

Kyllä tänne puhelinvertailuun voisi saada tai luoda toinen sivusto, jossa on ennakkoon rekisteröityneitä jäseniä muista sivustoista ja käydä keskustelua pakkorekisteröinnistä ja muista apukeinoista.

Nämä trollit alkavat olla nykyään ihan riesaksi asti.

Vastaa
endo12345
endo12345

26

Testaamaan uutta puhelinta ?
Puhelinhan on ollut myynnissä jo useamman viikon vaikkakin aika heikosti tässä maassa. Ja testit alkaa helmikuussa, puhelinhan onjo silloin kaupoissa, eiks testaukset pitäisi olla jo ohi kun puhelinta saa kaupasta ?? Perus nokiaa, keskeneräiset laitteet markkinoille *dislike*

Vastaa
Ranvier
Ranvier

28

@27: Onpas meillä siinä tyhmääkin tyhmempi trolli. :) Jos olisit tarkemmin perehtynyt asiaan, niin tietäisit, että noi lisenssimaksut ovat vain murto-osa Microsoftin tuloista. Ja jos Android tosiaan rikkoo Microsoftin patentteja, niin Microsoftilla on täysi oikeus vaatia lisenssimaksuja. Tosin ehkä niitä lisenssimaksuja pitäisi hakea Googlelta, eikä laitevalmistajilta. Ja Nokialla on kehitysrahat ihan omasta takaa, vaikka Microsoft Nokialle maksoikin sievoisen summan. Eli Microsoftin Android-laitteiden valmistajilta vaatimilla lisenssimaksuilla ei ole mitään tekemistä Nokian kehitysrahojen kanssa. Mutta jos sinä tiedät jotakin, mitä me muut emme, niin ole hyvä ja iske todisteet pöytään.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

30

@29: Samalla ajatusmallilla esimerkiksi Canonicallilla pitäisi olla oikeus laittaa Ubuntuun vakio-ominaisuudeksi DVD-elokuvien katsomisen.

Vastaa
Ranvier2 (vahvistamaton)

31

Aika tavalla pässi persoona tuo Ranvier!!.Yrittää itse tietää kaikki asiat ja haukkuu/mollaa toisten kirjoituksia!!.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

32

@31: Ajattelepas nyt tarkkaan tätä tilannetta hetki. Sinä loukkaannut ja hermostut heti siitä, mitä joku toinen sinulle täysin tuntematon ihminen kirjoittaa Internettiin. Ja sitä paitsi, sinä itsehän täällä olet trollaamassa näihin uutisiin kaikenlaista turhaa ja haukkumassa heti muita, jos joku sanoo sinulle takaisin jotakin. Se olisi hyvä, jos pystyisit keskustelemaan asioista fiksusta ja vastaisit asiallisesti takaisin, kun sinulta pyydetään perusteita asialle. Mutta sinä päästät nähtävästi raivon valtaan ja heittäydyt sen tunteen mukaan. Harmillista.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

33

@31: Toisaalta sä kyl tarjoot loistavaa trolliviihdettä pitkästä aikaa. Eli siinä mielessä voisit kyl jatkaa tuota sun trollailuas. Saapahan ainakin monet ihmiset mahtavat naurut :)

Vastaa
Ranvier2 (vahvistamaton)

34

Okey,lopetan näillä sivustoilla kommentoinnin ja totean että tollaisia idiootteja vastaan on turha alkaa väittää vastaan!!.Suomi ei ole vapaa maa näköjään joidenkin mielestä tuoda omat mielipiteet esille.
Että kiitos vaan.

Vastaa
ep_
ep_

35

@34
Kiitos. Siitä, että kuka täällä on se idiootti, voi kiistellä. Jos minulta kysytään, niin se olet sinä.

Ja Suomihan on vapaa maa. Ja jos se sinun mielestäsi ei ole vapaa tämän takia, niin aika suppeasti ajattelet. Vai voitko vain vaikkapa pahoinpidellä jonkun ihan vapaasti? Kyllä mieli muuttuisi, jos joutuisit muuttamaan Pohjois-Koreaan viikoksi. Kyllä Suomi kummasti tuntuisi vapaalle maalle.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

36

@35 Tuli tuosta pahoinpitelystä mieleen, että jos antaisin tuolle tyypille mun osoitteen, niin se olisi melko varmasti alta aikayksikön hakkaamassa kirveellä etuoveani säpäleiksi. Sen verran suppea ajatusmalli sillä tuntuu olevan, koska se heti suuttuu, kun sitä trollataan. Se onkin itse asiassa huvittavaa että trolli ei tajua itse, milloin sitä trollataan. Itsehän otan tämän vain jonkinlaisena outona viihteen muotona, mutta kyllähän se silti harmillista on jotkut ihmiset ajattelevat noin suppeesti.

Vastaa
Ranvier2 (vahvistamaton)

37

Sorry nyt vaan,mutta en ole mikään hullu tyhmä kyllä sinunkin melestäsi!!. Että kiitos vaan.Se on hyvä,etttä joku sentään osaa olla asiallinen! ;)

Vastaa
Ranvier2 (vahvistamaton)

40

Ranvier. Miti,mitä kirjoitit äsken minusta (tuli tuosta pahoinpitelystä mieleen, että ...).Jos sinulla on omaa tuntoa omista sanomisista,niin...se olisi nyt anteeksi pyynnön paikka.Vai onko sinusta siihen?.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

41

@40 Mä en nyt kyllä todellakaan ymmärrä tuota sinun ajatuksen juoksuasi. Miksi minun pitäisi pyytää joltakin tuollaiselta randomilta trollilta anteeksi? Otat kyl ittees aika helposti...

Vastaa
Ranvier2 (vahvistamaton)

42

@41 Kyllä tollaisesta ..ttuilusta ja varsinkin toisen mollaamisesta kuule saa ottaa!!.
Mä en sentään ole noin tyhmä.
Mutta,annetaan nyt muidenkin kommentoida ettei tästä tule "Nokia vs muu" välinen sanaharkka.
Se on moro nyt.PISTE.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

43

@42 Miks sitte ite trollaat, jos et kuitenkaan kestä sitä, että sinua trollataan? Ihme logiikka kaverilla. Eli lopeta se turhan päiväinen trollaaminen, jos ite kestä tulla trollatuksi.

Vastaa
nokiaplää (vahvistamaton)

45

Hei oikeesti oon 11 vuotias ja sanoo alaikäseksi,kun lataan 3-7 vuotiaisille tarkotettuja pelejä niin on tyhmää ja kaikki johtuu mun vanhasta sähköpostiosotteesta jota käytin 3 vuotta sitten!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja