Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn 12mpix kamerakännykkä ei vakuuta kuvanlaadullaan

15
Teemu Laitila

Sonyn 12mpix kamerakännykkä ei vakuuta kuvanlaadullaan
Sony aikoo julkaista uuden 12 megapikselin kameralla varustetun Xperia S -mallin joskus vuoden toisen neljänneksen aikana, mutta SoyaCincau-sivusto on jo julkaissut ensimmäiset laitteen kameralla otetut kuvat.

Xperia S:n kenno on Sonyn oma takaa valaistu Exmor R, joka on usein kerännyt kiitosta esimerkiksi hyvästä valovoimastaan. Silti Xperia S:n kameran tuotokset eivät ole vakuuttaneet. Kameran kommentoidaan hävittävän yksityiskohtia ja kuvien olevan rakeisia myös hyvissä valaistusolosuhteissa.

Koska laitteen lopullinen julkaisu on edelleen useamman kuukauden päässä, kameran kuvanlaatu saattaa vielä parantua sovelluspäivitysten myötä. Tämänhetkistä tilannetta voi tarkastella alla olevista kuvista ja lisää esimerkkejä löytyy SoyaCincau-sivustolta.


Kuva alkuperäisessä koossaan täällä
Leikaus ylemmästä kuvasta


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

Anonyymi käyttäjä
Okulaarikauppias (vahvistamaton)

1

Ihan sama mikä on kennon tarkkuus jos objektiivin aukko on kokoluokkaa herne.

Vastaa
Nikotiko
Nikotiko

11

@10

Sama periaate kun siinäkin, että syydetään mielivaltaisen suurella kellotaajuudella varustettuja kaksiydinpuhelimia markkinoille, joissa ohjelmisto ei vielä edes tue moniytimisyyttä. Se on vaan se kirsikka kakun päällä, että näyttäis hienommalta, ja suurin osa tavallisista kuluttajista kuvittelee, että pikselit on se tärkein merkitsevä asia kameraa valitessa.. Eihän se todellisuudessa tee muuta kuin täyttää muistikortin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

12

1@
> Ihan sama mikä on kennon tarkkuus jos objektiivin aukko on
> kokoluokkaa herne.

Puolet herneestäkin olisi jo aikamoinen.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

15

@14: Luultavasti. Tehoa voi löytyä, mutta ei sillä kaikella teholla vielä oikeen mitään tee kännykässä, kun niin harva softa tukee useampi ytimistä prosessoria. Jotkin pelit ehkä, mutta siihen se jää. Bugeja varmaan löytyy yhtän paljon, kuin vanhemmistakin Galaxy S-malleista. Ja akku kuluu yhden päivän aikana tyhjäks suurella todennäköisyydellä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.