Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia aloittaa Belle-päivitykset ensi viikolla (PÄIVITETTY)

18
Teemu Laitila

Nokia aloittaa Belle-päivitykset ensi viikolla (PÄIVITETTY)
Nokia aikoo aloittaa pitkään odotetun Belle-päivityksen jakelun ensi viikolla. Päivitys tulee ladattavaksi suoraan puhelimen kautta nykyisiin Anna-versiota käyttäviin puhelinmalleihin.

Nokia vahvisti Belle-päivitysten aikataulun Twitter-tilillään. Yhtiön aiemman antaman tiedon mukaan päivitys tulee saataville seuraaviin puhelinmalleihin: N8, E7, E6, X7, C6-01, C7 ja Oro.


Ensimmäiset Belle-versiolla varustetut puhelimet saapuivat markkinoille jo aiemmin, kun Nokia 701, 700 ja 603 puhelimet toimitettiin alusta alkaen uusimmalla ohjelmistoversiolla varustettuna.

Bellen uudistuksiin kuuluu esimerkiksi kotiruutujen määrän kasvattaminen nykyisestä kolmesta kuuteen ja paremmat ja enemmän muokkausta mahdollistavat widget-sovellukset kotiruuduille. Lisäksi muutoksia on tullut lukitusruutuun, joka näyttää enemmän tietoja yhdellä vilkaisulla, puhelimen navigaatioon ja Android-tyyliseen yläpalkkiin sekä NFC-toimintoihin sitä tukevissa puhelinmalleissa.

PÄIVITYS 18.1 12:05: Nokialla tuntuisi oleva pieniä sisäisiä viestintäongelmia, sillä yhtiö korjasi eilistä ilmoitustaan Belle-päiviysten alkamisesta. Korjatun tiedon mukaan päivitykset alkavat vasta helmikuussa, kuten aiemmin on puhuttu.Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (18)

akse
akse

2

Vähän myöhään tuli tää.. nyt on juttua että toi oliki väärää tietoa.. tuleeki helmikuussa niinku oli aiemmi puhuttu. :)

Vastaa
villeke
villeke

4

Ja eilen kun liitin E7-00 puhelimen Nokia Suiteen (piuhalla) niin siinä välissä se yhtäkkiä ilmoittikin update softa-osiossa että juu Belle on ladattavissa sun puhelimelle! Voi sitä riemunkiljahdusta ja säpinää. Sit siinä tuli jotain muuttujaa eli työasia ja jouduin ottamaan puhelimen hetkeksi offline (tää noin puolenpäivän aikaan). Kun kytkin sen uudestaan kiinni ei ollut mitään Belleä :-(.... eikä kotona illalla yrittäessäni mikään kone antanut Suitella samaa ehdotusta. Tänään sitä update plavelu on jopa kai alhaalla kun siihen ei edes pääse kytkeytymään.

Varmaan tarvii vaan sitten odotella ensi viikkoon. Harmi. Ehkäpä kokeilivat tuota update-jakelua vaan hetken siinä samalla kun minä satuin koplaamaan puhelinta.

Onko muut onnistuneet samoin?

Muuten, tuo yllä oleva "more details here" osoite ei ainakaan mulla vie muuta kuin dead endiin. Onko tuo joku spesiaali osoite vai enkö vain ymmärrä. Kokeilin sekä puhelimella että läppärillä. Nada.

Vastaa
mikis1
mikis1

6

@5 kyllähän sen bellen on saanu epävirallisia reittejä pitkin jo pitkän aikaa.

Itekki tosiaan kovasti oon ootellu tota belleä N8:lleni..

Vastaa
Samsung!. (vahvistamaton)

8

Nokiahan se näköjään PELLEilee vaan täällä asiakkaiden kustannuksella!!. ;)

Vastaa
3rd_party
3rd_party

10

@8 Samsung Galaxy S saa ICS:n... ei saakaan... saa ehkä sittenki... no ei kyllä saakaan...

Nokialla kyllä tökkii hieman viestinnän ohjeistus kun ristiriitaisia tietoja pukkaa joka tuutista. Mahtaakohan 500 saada koskaan Belleä, sitäkin taitaa olla monenlaista tietoa liikkeessä (tuossahan vastattiin juuri sitä koskevaan kysymykseen, mutta ei sitä päivitetävien laitteiden listassa näy)?

Vastaa
foliomanne
foliomanne

11

@10 samppa sentään on toiminut (aina?) varsin mallikkaasti, vaikka ei päivitystä tulisikaan. ainakin n8 on täysi pommi annalla ja jos totta puhutaan, en usko että n8:sta puhelinta saadaan, vaikka tulisi donnat ja carlat, edes öhkö-päivitys ei tätä paskaa saa korjattua. kuvat on tosin jees, paitsi selaimessa, koska teho ei vain riitä.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

12

@11 Ei todellakaan. Samppaa saa bootata monta kertaa päivässä. Välillä boottailee myös ihan itsekseen. Sitte se välillä tahtoo oikeen kunnolla jökkiä ja miettiä.

Vastaa
akse
akse

13

Kaikissa niissä on ongelmia :D maemossa oli suht vähän ja jos jotain oli ni halutessa pystyit säätää aika hyvin kuntoon .)

Vastaa
3rd_party
3rd_party

14

@11 ei tuossa N8:ssa mitään muuta vikaa ole kuin surkea selain. Toki laitteen optimoiminen vie oman aikansa, mutta jos säätämiseen jaksaa käyttää jonkun tunnin toimii laite ihan hyvin.

Vastaa
intimon (vahvistamaton)

15

joo, samat sanat ton eilisen kanssa. ovi suite ilmoitti että belle ladattavissa, latasin sen ja kaikki ok, mutta ei se ohjelmisto ole annasta belleksi muuttunut????

Vastaa
Ranvier
Ranvier

16

@16 Et taida tästä nykyteknologiasta oikein mitään tietää? Android-puhelimet pitää joo bootata senkin takia, että se käyttö rupee tökkimään jo sen takia, että se on ollu yli vuorokauden putkeen päällä, vaikka niitä sovelluksia ei olisikaan auki.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

17

@16 Kysynkin sulta vielä, että sunko mielestä on muuten ihan normaalia ja hyväksyttää, että kaikkia sovellusten takia puhelinta pitää olla koko ajan boottailemassa, kun asian noin ilmaistit?

Vastaa
Kake41
Kake41

18

Se päivitys, missä lukee jotain Bellestä, liittyy Nokia Suiteen. Nokia Suiteen on saatavalla päivitys, joka parantaa Bellen ladattavuutta kännykälle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja