Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N9:lle luvassa pieni mutta tärkeä PR1.3-päivitys

2
Manu Pitkänen

Nokia N9:lle luvassa pieni mutta tärkeä PR1.3-päivitys
Nokian N9-puhelimelle tarkoitetun ison PR1.2-päivityksen beta-version jakelu kehittäjille on alkamassa. Samalla Nokialta on informoitu, että puhelimelle työstetään pienempää 1.3-päivitystä.

PR1.2 sisältää yli 3000 muutosta. Beta-version jakelun alkaminen on tulkittu merkiksi siitä, ettei varsinaisen päivityksen julkaisuunkaan mene enää kovin pitkää aikaa. Nokialla MeeGon kehityksen parissa työskentelevän Sotiris Makrygianniksen kirjoittaman twiitin perusteella julkaisupäivä voisi olla 29. helmikuuta.

Aikaisemmin hän kertoi Nokian työstävän myös PR1.3-päivitystä. Se on hänen mukaansa luonteeltaan pienempi päivitys kuin PR1.2. Pienuudestaan huolimatta kyseessä on tärkeä päivitys.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

1

Hienoa, että Nokia pitää N9:nsä ajanmukaisena ja hengissä siis tulossa olevalla isommalla 1.2-päivityksellä, josta onkin tietoja tihkunutkin jonkun verran, vaikka ei likikään kaikista 3000 fixauksesta ;)

Mutt mitä tuo pienempi, mutta tärkeäksi otsikoitu 1.3-päivitys sisältää? Onko siitä jotain tietoa julkisuuteen vuotanut ...tai edes arvailua?

Eräässä blogissa aikoinaan joitain aikeita oli esillä, mutt pariin kk ei kuulunut mitään. Onko Nokia siirtänyt "Konttorinsa" jo vallan muualle?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja