>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone Tango ratkaisee Nokian kloonien sota -ongelman?

2
Manu Pitkänen

Windows Phone Tango ratkaisee Nokian kloonien sota -ongelman?
Windows Phonen uusi versio saapunee älypuhelimiin tämän vuoden toisen neljänneksen aikana. Tangoksi kutsuttu alustaversio vaatii The Vergen tietojen mukaan puhelimesta vähintään 256 megatavua RAM-muistia.

Tangon on lisäksi raportoitu sisältävän tuen uusille järjestelmäpiireille. Yksi vahva ehdokas Windows Phone -puhelinten rautaratkaisuksi Qualcommin rinnalle on ST-Ericssonin piirit, joiden on kerrottu tulevan Nokian älypuhelimiin. Toistaiseksi Windows Phonen rautavaatimukset ovat pakottaneet valmistajat "yhteen muottiin", minkä takia WP-valmistajien on sanottu käyvän keskenään kloonien sotaa. Uusien piirien ansiosta valmistajille tulee mahdollisuus erottautua toisista myös teknisten ratkaisuiden osalta.

Julkisuudessa on myös puhuttu, että Windows Phone saisi myöhemmin tuen Nvidian Tegralle.ST-Ericssonin tiedotteiden mukaan Nokia olisi tilannut heiltä tuplaydinpiirejä, mikä antaisi olettaa ettei Tango olisikaan pelkkä edullisille älypuhelimille tarkoitettu versio. Toisaalta rautavaatimusten alentaminen antaisi olettaa toista.

The Vergen mukaan Windows Phonen lähitulevaisuudesta tiedotetaan helmikuun lopulla MWC-messuilla. Tällöin varmistunee vihdoin se, että mistä Tangossa on oikein kyse.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Blodoffer
Blodoffer

1

Eikö äiti ole kieltänyt käyttämästä task killereitä? ;) Tosiaan tuo bugi tuli 2.3.4 -päivityksen myötä. Sen saa korjattua (väliaikaisesti) käyttämällä puhelimen sisäistä "vapauta muistia" -toimintoa ja/tai käynnistämällä puhelin uudestaan. Ja nuohan olisi muutenkin suositeltavaa tehdä aina välillä.

Vastaa
Blodoffer
Blodoffer

2

Jaahas, meni nyt sitten kommentti ihan väärään ketjuun.

Nokia on aina ollut ylivoimainen rautavalmistaja, joten ehkä nyt se saa laittaa WP-puhelimiinsakin ylivoimaisen 600 mHz -suorittimen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.