Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tilasto: HTC on Windows Phone -valmistajien ykkönen

6
Manu Pitkänen

Tilasto: HTC on Windows Phone -valmistajien ykkönen
Mikäli OccasionalGamerin tilastoihin on luottaminen, niin HTC:n malleja on myyty parhaiten muihin Windows Phone -puhelimiin verrattuna. Taiwanilaisvalmistaja pitää hallussaan noin 55 prosenttia Windows Phonen kokonaismarkkinoista.

OccasionalGamerin tiedot perustuvat heidän pelien kautta kerättyihin tietoihin. HTC:n takana tulevat Samsung (28 %) ja LG (12 %). Nokia pitää hallussaan tällä hetkellä neljän prosentin markkinaosuutta. Aasialaisvalmistajilla on kuitenkin selvä etumatka, sillä ne aloittivat Windows Phone -puhelinten myynnin vuotta aiemmin kuin Nokia.

Tarkastelemalla toisen sukupolven puhelimia (Mango-puhelimet) tilastot muuttuvat radikaalisti. Nokian Lumia-mallit pitävät kärkipaikkaa 45 prosentin osuudella, kun HTC tulee viisi prosenttiyksikköä niiden perässä. OccasionalGamerin tilastojen perusteella HTC:n ja Nokian toisen sukupolven Windows Phone -puhelimet ovat siis kelvanneet lähes yhtä hyvin. Lumiat eivät ole kuitenkaan vielä ehtineet tulla myyntiin kaikkialla.


Kuva: WMPowerUser.com (GSMArenan muokkaama)


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

LigHtX
LigHtX

2

Hyvähän se on toki vetää johtopäätöksiä jostain pelien pelaajien määristä. Varsinkin kun ottaa huomioon WP:n businessominaisuudet. Voisin kuvitella että nuo pukumiehet ei hirveesti angry birdsejä tykittele kokouksissaan.

Vastaa
Phiideer
Phiideer

3

@3
Hyvä, että linkkasit suoraan uutisen kommentteihin...siellä kun on aika päinvastaiset mietteet...hätäillessä sattuu virheitä, sallittaan junioreilta moiset.

;)

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

6

Epäilen ettei ymmärrä... Sallittaneen sekin... :p

Onneks vikoja ei ole kenenkään muun valmistamissa tuotteissa.
Totta puhuakseni niitä on ikävä kyllä aina vaan enemmän ja kaikkien tuotteissa. Se on vain nykypäivää.

Jos Nokian osuus Mango-luureista on luokkaa puolet, niin sittenhän niitä on myyty yhteensä kolmatta miljoonaa jo. En tiedä Windows-luurien aiempia lukemia, mutta ilmeisen pohjamudissa se oli aikasemmin. Siis onko käyrä nyt ylöspäin? :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.