Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tilasto: HTC on Windows Phone -valmistajien ykkönen

6
Manu Pitkänen

Tilasto: HTC on Windows Phone -valmistajien ykkönen
Mikäli OccasionalGamerin tilastoihin on luottaminen, niin HTC:n malleja on myyty parhaiten muihin Windows Phone -puhelimiin verrattuna. Taiwanilaisvalmistaja pitää hallussaan noin 55 prosenttia Windows Phonen kokonaismarkkinoista.

OccasionalGamerin tiedot perustuvat heidän pelien kautta kerättyihin tietoihin. HTC:n takana tulevat Samsung (28 %) ja LG (12 %). Nokia pitää hallussaan tällä hetkellä neljän prosentin markkinaosuutta. Aasialaisvalmistajilla on kuitenkin selvä etumatka, sillä ne aloittivat Windows Phone -puhelinten myynnin vuotta aiemmin kuin Nokia.
Tarkastelemalla toisen sukupolven puhelimia (Mango-puhelimet) tilastot muuttuvat radikaalisti. Nokian Lumia-mallit pitävät kärkipaikkaa 45 prosentin osuudella, kun HTC tulee viisi prosenttiyksikköä niiden perässä. OccasionalGamerin tilastojen perusteella HTC:n ja Nokian toisen sukupolven Windows Phone -puhelimet ovat siis kelvanneet lähes yhtä hyvin. Lumiat eivät ole kuitenkaan vielä ehtineet tulla myyntiin kaikkialla.


Kuva: WMPowerUser.com (GSMArenan muokkaama)

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

LigHtX
LigHtX

2

Hyvähän se on toki vetää johtopäätöksiä jostain pelien pelaajien määristä. Varsinkin kun ottaa huomioon WP:n businessominaisuudet. Voisin kuvitella että nuo pukumiehet ei hirveesti angry birdsejä tykittele kokouksissaan.

Vastaa
Phiideer
Phiideer

3

@3
Hyvä, että linkkasit suoraan uutisen kommentteihin...siellä kun on aika päinvastaiset mietteet...hätäillessä sattuu virheitä, sallittaan junioreilta moiset.

;)

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

6

Epäilen ettei ymmärrä... Sallittaneen sekin... :p

Onneks vikoja ei ole kenenkään muun valmistamissa tuotteissa.
Totta puhuakseni niitä on ikävä kyllä aina vaan enemmän ja kaikkien tuotteissa. Se on vain nykypäivää.

Jos Nokian osuus Mango-luureista on luokkaa puolet, niin sittenhän niitä on myyty yhteensä kolmatta miljoonaa jo. En tiedä Windows-luurien aiempia lukemia, mutta ilmeisen pohjamudissa se oli aikasemmin. Siis onko käyrä nyt ylöspäin? :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja