Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia myynyt jo 1,5 miljardia Series 40 -puhelinta

3
Manu Pitkänen

Nokia myynyt jo 1,5 miljardia Series 40 -puhelinta
Nokia on tänään tiedottanut yhdestä "sen historian suurimmasta merkkipaalusta". Matkapuhelinjätti on toimittanut jo 1,5 miljardia Series 40 -puhelinta.

Historiallinen puhelin oli Asha 303 ja se myytiin 21-vuotiaalle Mayara Rodriguesille Brasilian São Paulossa. Nokian mukaan maailman ensimmäinen Series 40 -puhelin oli vuonna 1999 kehitetty Nokia 7110. Käyttöjärjestelmä on kehittynyt noista ajoista reippaasti. Nokian mukaan nykyiset Series 40 -puhelimet hämärtävät jo perusluurin ja älypuhelimen välistä rajaa.

Edulliset puhelimet tulevat olemaan Nokian fokuksessa jatkossakin. Muutama viikko sitten kuulimme Nokian ostaneen norjalaisen Smarterphonen osana yhtiön The Next Billion -strategiaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
sJeRwMRWLfwvNW (vahvistamaton)

3

8oOt5Y <a href="http://adshyotslusw.com/">adshyotslusw</a>

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.