Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcomm aloittaa Android-pelien kehityksen

3
Manu Pitkänen

Qualcomm aloittaa Android-pelien kehityksen
Siruvalmistaja Qualcomm julkaisi aiemmin tässä kuussa GameCommandiksi kutsutun Android-sovelluksen, johon liittyen yhtiö on investoinut myös oman pelistudion rakentamiseen.

GameCommandin ajatuksena on tarjota keskitetty kauppapaikka, jonka kautta löytyy nopeasti kaikki Qualcommin Snapdragon-piireille optimoidut Android-pelit. Se on siis kuin Nvidian Tegra Zone, mutta vain Snapdragon-laitteille.

Sovelluksesta on kehitteillä jo uusi versio, joka esitellään joskus MWC-messujen aikaan. Se mahdollistaa räätälöityjen RSS-syötteiden lisäämisen sekä parantaa pelien suodatusmahdollisuuksia. Tablet-yhteensopivuutta on myös parannettu.

Qualcomm aikoo oman pelistudion kautta tuottaa sisältöä GameCommandiin. Yhtiön tavoitteena on tuoda markkinoille yksi iso Android-julkaisu per vuosi. Sisältöjä tuottavat myös pelistudiot, kuten Gameloft ja EA Mobile. Molemmat ovat luvanneet jakaa GameCommandin kautta yksinoikeuspelejä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja