Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia vakuuttaa Lumian akkuongelmien olevan korjattu

2
Teemu Laitila

Nokia vakuuttaa Lumian akkuongelmien olevan korjattu
Nokialta kerrotaan, että yhtiön julkaisemat päivitykset ovat korjanneet käyttäjien Lumia 800 -puhelimissa havaitsemat epänormaalin nopeaan akunkulutukseen johtaneet ongelmat. Silti yhtiön foorumilla useat käyttäjät eivät ole edelleenkään tyytyväisiä akkukestoon.

Nokian Lumia 800 -tiimin mukaan uusin päivitys (1600.2483.8106.11500) korjaa epänormaalin lyhyen valmiusajan sekä toisen ongelman, jonka vuoksi akun varaustaso jäi normaalia alhaisemmaksi. Kehittäjät vakuuttavat todenneensa ongelmat korjatuksi omissa testeissään.
Kehittäjien viestissä kehotetaan käyttäjiä lataamaan puhelintaan vain Nokian omalla Fast USB Charger AC-16 -laturilla tai CA-185CD-USB-kaapelilla, jotka toimitetaan puhelimen mukana. Käytännössä myös muut laturit toimivat, kunhan laturi antaa ulos 1000mA virran. Muutoin Lumia 800:n akku ei yhtiön mukaan välttämättä lataudu oikein.

Nokian mukaan oman akkunsa tilan näkee parhaiten puhelimen virallisten järjestelmäasetusten kautta, sillä joidenkin käyttäjien hyödyntämä diagnostiikkatyökalu on tarkoitettu vain sisäiseen testauskäyttöön. Nokian mukaan akku toimii normaalisti, kunhan diagnostiikka näyttää varaukseksi vähintään 1000mAh.

Lisäksi samassa yhteydessä kehittäjät lupailivat erillistä tulevaa korjausta, joka paikkaa äänen ja kameran ongelmia.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

nomand
nomand

1

Nokia Care -asiakastuen lähettämä viesti sähköpostiini 19.01.2012: "Akun kestoon on luvassa uusi korjaava päivitys muutaman viikon kuluessa, päivitys on nyt testausvaiheessa."

Nokia "myöntää" siten akkuongelman jatkuvan. Useat käyttäjät ovat ilmoittaneet, että tammikuussa tullut ohjelmistokorjaus oli vajavainen. Käyttäjien mukaan akkuongelma jatkui lähes entisellään. Itse koin ohjelmistopäivityksen (V: 1600.2483.8106.11500) puutteelliseksi ja kommentoin asiakastukeen asiasta, josta vastattiin yllä olevalla viestillä.

Vastaa
nomand
nomand

2

*EDIT*
Nokia Care -asiakastuen lähettämä viesti sähköpostiini 19.02.2012: "Akun kestoon on luvassa uusi korjaava päivitys muutaman viikon kuluessa, päivitys on nyt testausvaiheessa."

Nokia "myöntää" siten akkuongelman jatkuvan. Useat käyttäjät ovat ilmoittaneet, että tammikuussa tullut ohjelmistokorjaus oli vajavainen. Käyttäjien mukaan akkuongelma jatkui lähes entisellään. Itse koin ohjelmistopäivityksen (V: 1600.2483.8106.11500) puutteelliseksi ja kommentoin asiakastukeen asiasta, josta vastattiin 19.02.2012 yllä olevalla viestillä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja