Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 800:n myynti alkaa tänään

13
Manu Pitkänen

Lumia 800:n myynti alkaa tänään
Nokia Lumia 800 -älypuhelimen myynti alkaa tänään Suomessa. Teleoperaattori Elisa odottaa sen nousevan seuraavissa listauksissa myydyimpien puhelimien joukkoon.

Elisan mukaan Lumia 800:sta ollaan oltu kiinnostuneita jo ennakkotilausvaiheessa tammikuussa, jolloin niitä varattiin tuhansia. DNA allekirjoittaa kilpailijansa väitteen, sillä Lumia 800 nousi ennakkotilausten ansiosta DNA Kaupan tammikuun 8. myydyimmäksi puhelimeksi. Odotukset on puhelimen suhteen korkealla kaikilla osapuolilla.

Lumia 800 tulee tänään myyntiin Suomen lisäksi Norjassa, Tshekissä ja Belgiassa. Samaan aikaan Lumia 710:n myynti alkaa eri Britanniassa, Norjassa ja Tshekissä. Ajankohtaiset saatavuustiedot maittain löytyy Nokian Lumia Momentum Map -kartasta.

Puhelin löytyy tällä hetkellä niin Elisan, DNA:n kuin TeliaSonerankin valikoimista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

2

@1 Erittäin karu uutinen, tuosta tarvisi ehdottomasti saada uutinen tänne.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

3

Ainakin Helsingin keskustan Stockalla noita oli jo eilen, ja hieno projisoitu lumia mainosvideo pyöri heijastettuna kaupan julkisivuun.

Nopean hypistelyn perusteella samat kommentit kuin N9:sta, ihan kivan oloinen puhelin, heikko näyttö. Testaamassani puhelimessa ei jostain syystä verkko toiminut, joten se kieltämättä rajoitti. En ehtinyt koittaa toista enkä kysyä asiasta henkilökunnalta. Ehkäpä tänään tai huomenna.

@2

Ei kannattane pidätellä hengitystä. Muutenkin uutisten painopiste tuntuu viime viikkoina olleen *erittäin* vahvasti Nokiassa ja Windows Phonessa. Applesta ja Android-valmistajista, eikä oikein muutenkaan alasta, ei ilmeisesti ole ollut mitään kerrottavaa.

Toimittajilla on tietenkin vapaus valita uutiset miten haluavat, mutta vähän monipuolisuutta kaivattaisiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jokke456 (vahvistamaton)

4

Vähän monipuolisuutta kaivattaisiin vai?
Hohhoijaa. Lumia tulee kotimaassa myyntiin, kaipa sitä "nyt" voi uutisoida ajankohtaisesta asiasta.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

5

@4

Kuten kirjoitin, en puhunut ainoastaan tästä yhdestä uutisesta – tämä on ihan hyvä – vaan useamman viikon trendistä. Lueppa pari otsikkosivua taaksepäin ja ihmettele.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

6

Joo outoa kyllä. Täällä ei ole edes uutisoitu noista saatuneista Android puhelimista, joita kuitenkin on/oli miljoonia ainakin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

7

@6 Oli se tuossa "kerro microsoftille pahimmat android kokemukset" uutisen yhteydessä mainittu se taisi ilmeisesti olla väärä hälytyskin.

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

8

@1

Outoa ettei Apple edes ole koko listalla vaikka heidänkin tekemistään rikkeistä on ollut paljon uutisilla.

Tosin samoin Nintendon listalta puuttuminen ihmetytti kun kyseessä on kuitenkin teknologia teollisuuden vähiten ympäristöstä välittävä yritys ja johti ainakin viime vuonna kirkkaasti kaikissa osa alueissa jotka koski päästöjä ym.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

10

Näin tänään 2:n tunnin aikana subilta 14 lumia mainosta 2 per mainoskatko jokaisella mainostauolla ja ohjelman jälkeen vielä 1.

EI jää ainakaan keneltäkään huomaamatta :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
PETTYNYT!! (vahvistamaton)

11

Miksi muuten Nokia 800 Lumiassa teksti ei mahdu kokonaan näytölle??.Näytön yli zoomattu teksti!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.