Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumenhohtoinen Lumia 800 tulossa Eurooppaan

26
Manu Pitkänen

Lumenhohtoinen Lumia 800 tulossa Eurooppaan
Nokia N9:n valkoinen värivaihtoehto on kerännyt paljon ihastelevia katseita. Nyt myös Lumia 800 on saamassa valkoisen ulkokuoren.

Nokia on vahvistanut tiedon, että myös Lumia 800:sta on tulossa valkoinen malli magentan, syaanin ja mustan rinnalle. Lumenvalkoinen Lumia on tulossa Eurooppaan pian.
Uusi värivariantti saapuu ensimmäisenä Suomeen, Britanniaan, Saksaan, Ranskaan, Italiaan, Espanjaan, Alankomaihin, Puolaan, Skandinaviaan ja Sveitsiin. Tarkemmat maakohtaiset ajankohdat julkaistaan myöhemmin. Myynti alkaa joka tapauksessa vielä tämän kuun aikana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (26)

JuhaW
JuhaW

3

"wow! its white! samaa paskaa mitä apple tekee uusi väri ei mitään uutta"

Ja tämä haittaa sun elämääsi jotenkin? Jotenkin huono, kun on enemmän värivaihtoehtoja? Eikä mitään muuta uutta pitäisikään olla, jos kerran kyseessä on edelleen sama Lumia800, mutta valkoisena. :D

Vastaa
Fives41 (vahvistamaton)

5

Vanha markkinointikikka jota jaksetaan uutisoida, aivan kuin olisi mahdotonta julkaista kaikki värivaihtoehdot kerralla... Missä muissa hyödykkeissä uudesta väristä tehdään samanlainen numero? Nyt HP:n se ja se läppärimalli valkoisena!

Vastaa
TUHKANE
TUHKANE

8

5@ Ainakin N9:sin kohdalla valkoista ei voitu julkasista heti, koska valkoin polykarbonaatti vaatii paljon enemmän testausta/kehitystä. Lumian kohdalla näin ei kumminkaan olluut, koska lumiassa on melekkein samat kuoret kun N9, mutta ei luulis olevan paljon seksuaalista merkitystä.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

9

@7
Oletko kokeillut?
Kävin juuri Prismassa ruokaostoksilla ja sielä oli joka kulmalla Lumia-mainokset, joten kävimpä sitten kokeilemassa Lumia 800:sen myyntiversiota. Magee! Selkeesti sujuvin ja käytettävin kosketusnäyttö mitä mä olen kokeillut!

WP ei myöskään järjestelmänä epäilytä mua yhtään. Hyvä, erilainen ja selkeähän se on. Lumian jälkeen kokeilin myös vieressä ollutta SGS II:ta, jota en muuten saanut edes auki. Siinä oli joku ihme näppäinlukko, jota tämä insinööri ei saanut murrettua... =)

Vastaa
Ranvier
Ranvier

13

@11: Alkaa olemaan aika kuivia noi sun läpät. Mitä jos jatkossa keksisit jotakin uutta? Vai onko se liikaa sinun pikkuruisilta aivoilta (lue kiveksiltä) vaadittu?

Mitä itse uutiseen tulee, niin kyllä tuo Lumia 800 on N9:n tavoin tyylikkäimmillään valkoisena. Sanokoot Android-teknofriikit mitä sanoo. Huom. itsellänikin on tällä hetkellä käytössä Android-puhelin.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

14

@2: Tuli katsottua tuo linkittämäsi video ja sen perusteella kyseessä on siis nähtävästi kiiltävän valkoinen Lumia 800 kun taas N9:hän taisi olla matta valkoinen.

Vastaa
huoh, (vahvistamaton)

16

@13 Mitenkään provosoimatta tai ottamatta kantaa edellä olevan "vitsin" hauskuuteen, niin tahtoisin tietää miten kivesten koko vaikuttaa aivokapasiteettiin.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

19

Lu mia, puhe oli jotta "Miesten puhutaan ajattelen...", mutta en ihmettele, että onnistuit yhden lauseen mittaisesta viestistäkin (#17) hukkaamaan sen sisällön. Teit niin esimerkillisen hienosti viestissäsi #12 eilenkin.

Postaamasi jutun otsikko oli toki mitä sen halusit olevan: "Lumia hävisi iPhonelle käytettävyystestissä", mutta heti jutun ensimmäisessä virkkeessä oli enemmän sisältöä: "Applen iPhone 4S koetaan miellyttävämmäksi kuin Nokian Lumia 800, mutta erot ovat pieniä ja myös Lumia saa uusilta käyttäjiltä positiivisen vastaanoton."

Et varmaan päässyt noin pitkälle jutussa, kun vaahtoa pyyhit suultasi, mutta jos satuit pääsemäänkin, niin huomasit ehkä vielä sen kolmannenkin virkkeen: "Ennakkoasenteetkin ovat tiukassa." Tämä on ehkä tämän kyseisen tutkimuksen tärkein ja mielenkiintoisin anti, ei jutun otsikoksi Apple tietokoneellaan mahdollisesti Apple-fani-toimittajan toimesta valitsema lause.

Tutkimuksessa tieteellisin keinoin seurattiin aivojen reaktioita ja niistä voitiin päätellä kuinka suuri on ennakkoasenteiden vaikutus.

Ja vaikka iOS voittikin hiuksen hienosti tämän, niin sopii miettiä, että iOS on kuitenkin vuosia vuosia vanha ja kehittynyt. WP 7.5 on oman linjansa ensimmäinen versio ja noin puoli vuotta vanha. ;)

Vastaa
Phiideer
Phiideer

20

@18
Eräiden vitsit on kyllä niin hulvattoman kekseliäitä, että ovat ilmiselvästi pienellä kiveksellä pitkään ja hartaasti pohdittu...ja vaikuttaa vielä, että ko. kives on kyllä elämänsä aikana saanut liikaa kolhuja ja ruhjeita, kun sen verran on mennyt änkyttämiseksi.

Vastaa
fasfsaf (vahvistamaton)

21

9@ En kovin hirveästi luota sitten sinun kokeiluihisi jos niin kädetön tyyppi olet ettet sgs 2:sta saa auki :D. Edelleen ainakin yksi parhaista puhelimista mitä on tuo sgs2, eikä sillä väliä koska kohta tulee sgs 3, jonka jälkeen muut valmistajat voivat vain itkeä ja tyytyä tappioon.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

22

@21
Siinähän et sitten. =) En minäkään luota kieliopillisesti metsässä oleviin kirjoituksiin. ;)

Sikäli jännä, että taas alkuperäisen viestin pääsisältö oli, että onko #7 kokeillut Lumiaa. Jotenkin, tässä tapauksessa SGS-fani, sai asian kääntymään siihen, että SGS3 tulee ja rulettaa ja ownaa ja ihan mitä vaan...
:P

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

24

@23
Niin jos ne perustelut osaisit myös kertoa, voisi sunkin kommentilla olla jotain arvoa tälle sivustolle ja sen lukijoille. Ilman perusteluita voit olla yhtä hyvin hiljaa. ;)

Vastaa
kädetön. (vahvistamaton)

25

@24 Kaikkien kommenteilla on arvoa,vai meneekö Nokia poikien kommentit taas ylimielisiksi??.

Ylimielisyys kun on näköjään ongelma Nokia puhelimen omistajilla.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

26

@25
Voi anteeksi, kun loukkaannuit. Kerro nyt missä se viestin #23 arvo sitten on? Kenties en sitä vain osaa huomata, joten olisihan se kiva, että valistaisit.

En koe olevani ylimielinen. En varsinkaan, jos ystävällisesti koitan opastaa sinua ja kertoa miten parantaisit ulosantiasi ja saisit siten enemmän arvostusta ja painoarvoa viesteillesi.

Yleistämällähän niitä faktoja on aina tehty.
Hieman avarampaa näkökulmaa peliin, niin kyllä se siitä. ;)

Ja olen kyllä vallan kiinnostunut ihan kaiken merkkisestä tekniikasta ja siksi toivonkin näille palstoille asiapitoista perusteltua keskustelua. Sellaisesta saa sitä lisätietoa. Esim. viestin #23 sisältö ei anna mitään lisäarvoa tähän keskusteluun.
Näin ollen en ole "Nokia poika" vaikka käytössäni onkin tällä hetkellä Nokian puhelin. Edellinen toki oli Sony Ericssonin luuri ja seuraavaa en vielä tiedä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja