Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian kamera-pomo kiistää 12mpix Lumia 900 -mallin tulon

9
Teemu Laitila

Nokian kamera-pomo kiistää 12mpix Lumia 900 -mallin tulon
Nokian kamerakehityksestä vastaava johtaja Damian Dinning kiistää aiemmat huhut Lumia 900 -mallista, joka olisi varustettu jopa 12 megapikselin kameralla.

Huhut huippukameralla varustetusta Eurooppaan suunnatusta Lumia-mallista lähtivät liikelle hollantilaisen verkkokaupan listattua Lumia 910 -nimellä kutsutun puhelimen nettisivuillaan. Myös kiistelty venäläisbloggari Eldar Murtazin vihjaili uudesta kamerapuhelimesta.
Dinning ei varsinaisesti ottanut kantaa tulevien puhelinten nimeämiseen tai olemassaoloon, vaan kommentti koski pelkästään huhuttua 12 megapikselin kameraa, joten Lumia 910 -malli saattaa silti olla olemassa 8 megapikselin kennolla varustettuna.

Joka tapauksessa Lumia 900:n Eurooppa-versiosta saataneen lisätietoja Mobile World Congress -messuilla kuun loppupuolella.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

3rd_party
3rd_party

2

Eikös tuossa nyt lähinnä otettu kantaa siihen, ettei nykyisestä Lumia 900:sta ole olemassa 12MP kameralla varustettua versiota (doesn't exist => ei ole olemassa nyt ja tällä hetkellä)? Eli Lumia 910, mikäli sellainen joskus tulee, saattaa hyvinkin olla vaikka millä kameralla.

Vastaa
jousryh (vahvistamaton)

3

Mitenhän tuollaisen Lumia 900 euroversion (miksei Lumia 800:kin) kanssa juttu menee. Päivittyykö tulevaan Apolloon, ja saakohan syksyllä samalla rahalla tuplaydin mallin jossa Apollosta kaikki teho irti?

Vastaa
djtob
djtob

4

@4. Apollo-versio tukee useampia piirejä, uutuuksina 4 resoluutiota sekä lukuisia muita uudistuksia. Kai se tukee vanhempaakin rautaa?

Vastaa
Nokia N8 (vahvistamaton)

5

Nokia N8 (Symbian) saa seuraajan,jossa on ainoastaan (12) megapikselin kamera.Mutta Nokia (Windows Phone) Lumia -mallistoon vastaavanlaista ei tule.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

6

@1

Kannattaa tsekata sen Lumian akkukesto ennen kuumeen pahentumista. Tarkempia tietoja saadaan kunhan se ilmestyy USA:n markkinoille, mutta ennakkotiedot Nokian kotisivulta ja tiedot muista LTE-puhelimista eivät lupaa hyvää.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

7

@3
> Eikös tuossa nyt lähinnä otettu kantaa siihen, ettei nykyisestä
> Lumia 900:sta ole olemassa 12MP


Tosiaan tuo viserryslinkki vie kysymykseen onko AT&T mallissa 12Mpx kamera, sen mallin tekniset tiedot on julkaistu aikoja sitten.

Se jäi tosiaan epäselväksi mistä uutisen sisältö on nykäisty, ei ainakaan tuossa viserrys ketjussa mitään asiaan liittyvää.

Vastaa
PAHA,PAHA moka. (vahvistamaton)

9

On niitä Mokia käynyt ennenkin Nokialla...
Nokialla kävi eilen 8.2.2012 valkoisen Lumia 800:n julkaisun yhteydessä pieni moka,sillä se paljasti vahingossa samalla julkaisemattoman valkoisen Lumia 900 -mallin Conversations-blogisivustollaan sekä Facebook-sivuillaan.
Myöhemmin kuvat poistettiin sekä blogista että Facebookista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja