Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Galaxy S III julkaistaan maaliskuun lopussa?

35
Teemu Laitila

Samsungin Galaxy S III julkaistaan maaliskuun lopussa?
Samsung vahvisti aiemmin, että yhtiö ei aio esitellä Galaxy S III -mallia tämän kuun lopussa järjestettävillä Mobile World Congress -messuilla. Sen sijaan ranskalaisraporttien mukaan Samsung suunnittelee omaa lehdistötilaisuutta oidettäväksi 22. maaliskuuta.

Samsung ei ole virallisesti kertonut tulevan lehdistötilaisuuden aiheesta, mutta ajankohta olisi sopiva uuden lippulaivan julkaisulle, sillä laitteen on huhuttu saapuvan myyntiin vielä "ennen kesää".

Tähän mennessä tiedot tai edes huhut tulevan julkistuksen yksityiskohdista ovat kohtalaisen vähäisiä. Aiempien vuotojen perusteella fyysisten mittojen uskotaan kasvavan näytön osalta 4,6 tuumaan resoluution kasvaessa 720p-tasolle. Näyttötekniikkana tulisi olemaan Super AMOLED Plus. Samsungin myös kerrotaan pyrkivän kutistamaan puhelinta vain 7 mm paksuiseksi.


Ohuemmasta ulkomuodosta huolimatta laitteeseen odotetaan jopa 1,8 GHz:n taajuudella toimivaa tuplaydinprosesoria, joka saattaisi perustua uuteen Cortex-A15-arkkitehtuuriin. Muistia huhutaan olevan 2 GB ja kameran tarkkuudeksi kerrotaan 12 megapikseliä.

Päivitys 8.2.: Samsungin mukaan Galaxy S III -puhelinta ei nähdä Ranskan tapahtumassa, vaan tarkoituksena on esitellä laajemmin MWC-messuilla julkaistuja tuotteita.

Kiitos huomiosta kommentoijille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (35)

Anonyymi käyttäjä
3350 (vahvistamaton)

3

Tuplaydin prosessori cortex-A15 ytimillä viittaisi vahvasti exynos 5250 soc-piiriin, mutta kyseinen piiri on kyllä speksattu toimimaan 2ghz taajuudella. 5250 järjestelmäpiirin massatuotano alkaa vasta Q2.

Jos oletetaan että samsung käyttää omaa piiriänsä niin vaihtoehdot on 4212,4412,5250,5450. Kaikki valmistettu 32nm tekniikalla, mutta 4 sarjalaiset sisältää cortex-A9 ytimiä ja 5-sarja Cortex A15. A15 on noin 40% nopeampi kuin A9.
gigahertsit tulee olemaan välillä 1.5 - 2.0.

Samsung on ennenkin käyttänyt muiden valmistajien soc-piirejä, joten jos sellainen tulisi s3:seen, niin se olisi tietenkin qualcomin S4(snapdragon s4). krait ydin, qualcomin oma versio cortex A15:sta. valmistettu 28nm tekniikalla. 1.5ghz - 1.7 ghz.

Tuleeko S3:ssa sitten olemaan 2 vai 4 ydintä? 1.5, 1.8 vai 2.0ghz?
Kaksi ydintä riittää aivan mainiosti eikä kellontaajuuksien välillä ole niin suurta eroa, että loppujen lopuksi aivan sama. Oleellisinta on että valmistusmenetelmä on siirtynyt 45nm -> 32/28nm ja Ytimet cortex A9 -> cortex A15. Enemmän tehoa vähemmällä virralla.

Vastaa
Mysticiza
Mysticiza

8

Varmasti yhtä ruma, muilta huonosti kopioitu ja varustettu surkealla akulla ja huonolla kameralla vaikka megapikseleitä löytyisi. Tuskinpa sitä samaa ämpärimuoviakaan on unohdettu mitä muissa Samsungeissa on.
Tuplaydinprosessorit on kyllä ihan numeroilla pelaamista kun sellasilla tee mitään, eihän sovelluksetkaan sellasia tue. Tai no, ehkä joku Andoridräpellys itsessään tarvitsee tuplaydinprosessorin toimiakseen, ei nuo keskihintaiset Androiditkaan tunnu toimivan sulavasti.

Vastaa
tonkie
tonkie

10

Uskoisin, että 7mm saavutetaan ohuimmasta kohdasta ja alareunaan tulee taas sellanen käsittämättömän ruma möykky. Siinähän teille on 7mm paksu älypuhelin :D

Vastaa
Ozss
Ozss

11

Olipa se S III minkälainen tahansa, niin se on nyt jo varma että se pesee Nokian tekeleet 10-0. :-)

Vastaa
Blodoffer
Blodoffer

12

Tämähän alkaa mennä aidosti mielenkiintoiseksi. Samaan aikaan pitäisi saada puhelin, joka aidosti hyvä, mutta joka myös paperilla kuulostaa aidosti kilpailijoita paremmalta. Esimerkiksi tuo A4-tyylinen ulkoinen olemus tuo omat haasteensa. Kamera on speksien vuoksi pakko "päivittää" 12 megapikseliin, vaikka joku 5 MP sensori voisi olla noin ohuessa laitteessa parempi. Kovin isoa akkuakaan tuohon on tuskin saatu ahdettua.

Ja kun näyttön resoluutiota on nostettu merkittävästi, vaaditaan raudalta melko paljon vääntöä, että saataisiin tarttuvia mainoslauseita, kuten "tuplasti enemmän Quadrantista-pisteitä kuin SGSII".

Vastaa
johtaja59
johtaja59

13

7mm paksuus ja 1,8GHz CPU viittailee siihen, ettei akku tule kestämään edes yhtä päivää. Voisiko joku valmistaja panostaa myös akun kestoon älypuhelimessa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
versus Lumia 800 (vahvistamaton)

15

13@ Se on hyvä,että on ohuempi kuin SGS2 koska esim.3000-3500milliamppeerin akku ei kokonaisuutena tuo paksuutta liikaa puhelimeen!.Kyseessä tulee varmasti olemaan yhtä tyylikäs,mitä Nokia 800 Lumia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
versus Lumia 800 (vahvistamaton)

16

11@ Totta puhut!.Ja vielä kun virransäästö on optimoitu parhaaksi mahdolliseksi niin...avot!. ;)

Vastaa
djtob
djtob

17

12 Mp ja 7 mm paksu?

Kennon koko on kamerassa paljonko? 7 mm paksu taitaa aiheuttaa kamerapaikan kohtaan ison möykyn. Akkukaan ei oikein taida onnistua mahtumaan siihen, että kännykkä kestäisi edes päivän.

Vastaa
rnoynet
rnoynet

18

Koskahan nämä vehkeet ovat millin paksuisia ja latauksessa koko ajan. Mikä hemmetin tarve on että sen pitäá olla niin luottokortinohut. Pankaa akkua lisää, paksuudella ei niin hirveesti ole väliä, 1 cm on ok!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
versus Lumia 800 (vahvistamaton)

19

Koskahan nämä vehkeet ovat millin paksuisia ja latauksessa koko ajan. Mikä hemmetin tarve on että sen pitäá olla niin luottokortinohut.

Niinpä,ihmettelen samaa.Mutta,just sen takia se on IN niin kuin iPhone 4 & SGS2 myynti ovat näyttäneet!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Lumppari (vahvistamaton)

20

Liian myöhään. Tämän olisi pitänyt tulla jo alkuvuodesta.

Vastaa
ShatBriks
ShatBriks

23

Ihan seksikästä rautaa jos pitää paikkansa, mutta akkukesto varmaan puolen päivän luokkaa valmiustilassa, huhhei. Itsellä SGS:ssäkin joutuu pitämään tehoakkua että kestäisi sen vajaa viikon.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
äly ja älytön (vahvistamaton)

26

Koska oikein pystyvät/haluavat kasvattaa tuon näytön resoluution 1080p tasolle...ehkä jo tulevassa SG Note 2 mallissa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
next antero (vahvistamaton)

28

Android 4.0 ICS on toivottavasti jo tuki (optimoitu) neliydin prosessoreille?!.

Vastaa
Gathago
Gathago

29

Mitä noin pienellä näytöllä tekee edes 1080p resolla verrattuna 720p, jotain järkeä edes. Tungetaan kaikkea ja päivitetään, akut laahaa pahasti jäljessä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

31

30@
>Uusin Exynos prossuversio tulee olemaan virrankulutukseltaan 30%

Se tuskin vielä riittää perustelukse HD näyttön käyttöön, käyttäjälle olisi enemmän hyötyä pidemmästä käyttöajasta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Nuukia (vahvistamaton)

32

HD super amoled + näytön resoluution pitää olla jo 960x1024pix.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
next antero (vahvistamaton)

33

SGS 2 on myynyt ERITTÄIN hyvin jo vajaassa vuodessa...http://mato78.com/uutiset/mobiili/4879-samsung-toimitti-kymmenessa-kuukaudessa-20-miljoonaa-galaxy-s-ii-alypuhelinta
Mutta tulevalta 3-versiolta on pakko odottaa vähintään samoja myyntilukuja (jotka nähdään myöhemmin). ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
fJBxBlpIaNan (vahvistamaton)

35

gEzk2m <a href="http://yefrtnthakea.com/">yefrtnthakea</a>

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja