Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia suunnittelee 4000 henkilön irtisanomista

6
Manu Pitkänen

Nokia suunnittelee 4000 henkilön irtisanomista
Nokia ilmoitti tänään suunnitelmistaan vähentää työpaikkoja maailmanlaajuisesti 4000 kappaleella. Vähennystarpeesta neljäsosa kohdistuu Salon tehtaaseen Suomessa.

Nokia työllisti Salossa 5300 henkeä vielä vuonna 2008, mutta nyt väkeä on tehtaalla enää 3600. Suunniteltujen leikkausten mukaan työpaikkoja voi lähteä vielä 1000 lisää. Nokia aloittaa yt-neuvottelut 15. helmikuuta. Neuvottelut on tarkoitus saada päätökseen kesään mennessä.

Yhtiön suunnitelmana on siirtää Salossa tehtyjen puhelinten kokoonpano Aasiaan -- lähemmäksi komponenttivalmistajia. Saloon jää kuitenkin puhelinten räätälöinti.

Nokia arvioi Salon tehtaan lisäksi Unkarin Komaromin ja Meksikon Reynosan tehtaiden roolia. Päätös niiden osalta oli sama, eli työpaikkoja on tarkoitus vähentää molemmista yhteensä 3000 kappaletta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
on tyhmää... (vahvistamaton)

1

Nokia.Aika TYHMÄÄ pelata vain yhden kortin varassa,Windows Phone!!.
Nokialla ei ole varasuunnitelmaa,jos Windows Nokia ei mene odotetunlaisesti kaupaksi!!.

Vastaa
wipe2000
wipe2000

3

Kun kaikki osat on kuitenkin tehty Kiinassa tai Koreassa, niin en kovin suurta painoa pistäisi enää kokoonpanotyölle. Vaikka kyllähän se toki työllistää sekin, kuten nyt Salossa nähtiin. Mutta se on sentään hyvä, että joku rahoittaa jenkkienkin sodankäyntiä. Ehkä kohta siellä alkaa olla rahat koossa hyökätä Iraniin, noin vaihteen vuoksi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
BIG mokia (vahvistamaton)

6

Halvalla ei aina saa hyvää ja siihen ansaan Nokia on mennyt jo!!.Jopa HTC valmistaa kehittyneempiä WP malleja,kuin Nokia. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja