Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Accenture aikoo leikata Symbian-kehittäjien määrää

6
Manu Pitkänen

Accenture aikoo leikata Symbian-kehittäjien määrää
Nokia ulkoisti viime vuonna Symbian-ohjelmiston kehityksen Accenturelle. Nyt yhtiö haluaa päästä eroon osasta Nokialta tulleista työntekijöistä.

Suomen Kuvalehden mukaan Accenture tarjoaa osalle Nokian entisille Symbian-kehittäjille 15 kuukauden palkkaa vastaavaa irtisanomispakettia. Aikaa irtisanoutumisen harkintaan on annettu ensi viikon loppuun asti, minkä jälkeen työnantaja päättää kenelle paketti annetaan.

Taustalla on Symbian-puhelinten myynnin odotettua suurempi romahdus. Viime viikolla Puhelinvertailu.com uutisoi tiedosta, jonka mukaan Symbian-puhelinten heikko kysyntä yllätti Nokiankin, minkä takia yhtiö ei aikoisi tuoda markkinoille enää kuin yhden uuden Symbianiin perustuvan mallin. Uutisessa spekuloitiin myös Accenturelle siirtyneiden kehittäjien tarvetta.Uuden Insinööriliiton (UIL) mukaan Accenture on jo aiemmin yrittänyt saada työntekijöitä allekirjoittamaan uuden työsopimuksen, jossa määritellään entistä heikommat ehdot.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
AnneV (vahvistamaton)

3

En ole paljon paremmista paketeista kuullut. Uskon niiden menevän kuumille kiville. IT-alalla on mielestäni kuitenkin ihan kohtuulliset työllisyysnäkymät. Kaikki tuntemani ex-nokialaiset ovat löytäneet uusia mielekkäitä haasteita keskimäärin muutamassa viikossa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
AnneV (vahvistamaton)

4

En ole paljon paremmista paketeista kuullut. Uskon niiden menevän kuumille kiville. IT-alalla on mielestäni kuitenkin ihan kohtuulliset työllisyysnäkymät. Kaikki tuntemani ex-nokialaiset ovat löytäneet uusia mielekkäitä haasteita keskimäärin muutamassa viikossa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pekka1239 (vahvistamaton)

6

On se ihan hirmuinen yllätys että ei Symbian myy kun sitä on haukuttu ja sanottu että tuki loppuu ja muuta tosi tyhmää, jos ajattelee että pitäisi saada vielä myytyä niitä..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.