Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 710 tulee Suomeen 22. helmikuuta

18
Manu Pitkänen

Nokia Lumia 710 tulee Suomeen 22. helmikuuta
Nokia Lumia 710 tulee myyntiin Suomessa 22. helmikuuta alkaen. Windows Phone -alustaan perustuvan älypuhelimen suositushinta on 330 euroa.

Kyseessä on järjestyksessään toinen Nokian Windows-puhelin, joka tulee Suomessa myyntiin. Aiemmin tässä kuussa markkinoille tuli Lumia 800. Molemmat puhelimet esiteltiin alun perin viime vuoden lokakuussa Nokia World -tapahtumassa Lontoossa. Molemmista puhelimista löytyy sama 1,4 gigahertsin suoritin.

Lumia 710 on saatavana mustana ja valkoisena. Mustan voi valita myös syaanin tai fuksian värisellä takakannella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (18)

Kuveerty
Kuveerty

2

Tämän hintaluokan puhelin varmasti auttaa Nokiaa kun se painii tärkeimmän ongelman kanssa: miten saada ihmiset kokeilemaan Windows Phonea. Erityisen hyväksi tästä tekee sen, että tehot ovat "hyvät" näinkin "halvassa" puhelimessa. Esimerkiksi Androidin yksi suurimmista ongelmista ovat huonotehoiset halvan hintaluokan puhelimet jotka eivät tuo sitä käyttökokemusta mitä lippulaivapuhelimet ylitsevuotavilla spekseillään.

Itselle tuo muotoilu ei ole ehkä juuri se juttu. Nuo värihommelit myös vähän kummaksuttavat, musta etupuoli ja syaani takakuori ei kuulosta muulta kuin kauhelta :D

Paljonkohan on hinta kun operaattorit aloittavat tarjouskilpailun? 260€? Kytkynä jopa alle? Ei olisi paha.

Vastaa
jkij
jkij

3

Jos 800 maksaa soneralla 384€ kertamaksulla.
On 710 varmasti alle 300€.
Ainakin toivottavasti.

Vastaa
djtob
djtob

4

Onhan aikaisemmin uutisoitu, että Lumia 800:n hinta asettuu 550 euron tienoille. Kaupoissa 430 euroa.

Katsotaan, kun 710:t saapuvat myyntitiskiin.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

6

Lumiassa navigointi ja halvempi hinta, muuten aika identtistä kamaa. Loput on ihan mielipidekysymyksiä (näyttö ja muotoilu). En tiedä sitten miksi ei ole pärjäämistä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

7

Lumia 710:n akku on yksi huonoimpia mitä markkinoilta löytyy jos puhutaan raskaasta käytöstä http://blog.gsmarena.com/nokia-lumia-71...e-results-test/

Eipä toi isovelikään kummosesti paremmin pärjännyt. Jännä miten lumialla on yleisesti huomattavasti huonompi akunkesto kuin muiden valmistajien WP7 luureissa.

Tuommmoinen 710 johonkin 200-250e:n paikkeille voisi olla hyvä hinta, voisi halvalla tutustua mitä se WP7 maailma sitten todellisuudessa on. Yli 400e (lumia 800) uuteen käyttikseen on aika epävarmaa eikä sellaista mielellään tee.

Täytyisi juuri saada mahdollisimman edullisia WP7 luureja markkinoille, että kiinnostus herää uutta kohtaan, koska enemmän kun mitään niin nokia ym. muiden wp valmistajien ja microsoftin täytyy kerätä asiakkaita jotka voi taas laittaa sitten sanan kiertään eteenpäin, että ei hassumpi alusta itseasiassa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
MikkisWintoy (vahvistamaton)

8

Ei ole tässäkään Nokia mallissa mitään erikoista ole johon kilpailijat eivät pystyisi ja navigoinnissakin Google hoitaa hommansa hyvin kotiin!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
MikkisWintoy (vahvistamaton)

10

Ranvier. Vitut jostakin enabloinnista,Googlen navigointi on silti käytetympi kuin Nokian räpellys navigoinnista.Suomessa varmaan toimiikin,kun niin isänmaallinen mutta ei Suomen rajojen ulkopuolella. B-)

Vastaa
3rd_party
3rd_party

11

@7 "Lumia 710:n akku on yksi huonoimpia mitä markkinoilta löytyy jos puhutaan raskaasta käytöstä"

Yllättävän huonoja tuloksia, kieltämättä. Toisaalta puhekesto on erittäin hyvä, joten ei tilanne ihan toivoton ole.

"Jännä miten lumialla on yleisesti huomattavasti huonompi akunkesto kuin muiden valmistajien WP7 luureissa."

Ihmekös tuo, kiireessä tehtyjä, alihankkijan valmistamia puhelimia. Tuskin Nokialla on ihan hirveästi ollut aikaa optimoida rautaa, akkua ja softaa keskenään.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

12

@5
Kerro ne perustelut näkökannalles, niin saatais me muutkin osamme sun tietämyksestä!

@10
Kiroilulla on hyvä aloittaa informatiiviset viestit...
On sillä Googlen/Androidin navigoinnin toimimisella Suomessa (tai jossain muualla) sen verran väliä, että jos tavallinen kuluttaja haluaa uuden puhelimen ja siihen navigoinnin, niin eiköhän Nokia Lumia tai muut navigoinnin oletuksena sisältävät puhelimet ole siinä aika vahvoilla.

Ymmärtääkseni Nokian navigointi toimii kyllä ihan globaalisti. Karttapohjathan tulee kansainväliseltä/ei-Suomalaiselta Navigonilta, joka oli toinen kahdesta suuresta navigointifirmasta ennen kuin Nokia sen osti itselleen...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
navteq (vahvistamaton)

13

@12 Navteqilta taitaa kartat kuitenkin tulla. :) Mutta muutoin komppaan mielipidettäsi. :)

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

14

@13
Kiitos. Olikin sellanen kutina, jotta nimi meni väärin. Ei kerenny tarkisteleen. Hienoa, että paremmalla tiedolla liikkuvat korjaavat. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
rimpula360 (vahvistamaton)

17

Mitä hyvää tuossa saippuakotelossa muuta,kuin hinta?. =)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
RIMpulaFlop (vahvistamaton)

18

@17 Hinta on tosiaankin valttikortti,mutta eiköhän Nokia saa pian kilpailijoita kun kilpailu kiristyy myös halvemmanluokan (Android,Bada,Tizen) segmentissä!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.