Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suosittu Nokia 500 sai Belle-päivityksen

2
Matti Vähäkainu

Suosittu Nokia 500 sai Belle-päivityksen
Joulukuun myyntitilastojen kärkisijoilla viihtynyt Nokia 500 on liittynyt Belle-päivitettävien älypuhelinten joukkoon. Aiemmin Belle-päivityksestä ovat päässeet nauttimaan useiden kalliimpien älypuhelinten omistajat. Muun muassa Nokia N8, Nokia C7, Nokia X7, Nokia E7 ja Nokia E6 ovat saaneet jo aiemmin uusimman käyttöjärjestelmäversion.

Tavanomaisten bugikorjausten ja nopeutusten lisäksi Belle-tarjoaa erittäin tervetulleita parannuksia muun muassa kameraan ja käyttöliittymään. Bellen käyttöliittymäuudistuksiin kuuluvat esimerkiksi yksinkertaistetut valikot sekä tapahtumapalkki, joka tarjoaa ilmoituksia ja nopeat pääsyt tärkeimpiin asetuksiin. Lisäksi widget-ominaisuuksia on parannettu. Nokia Ääni -blogi kertoo, että päivitys on räätälöity nimenomaan Nokia 500 -puhelimelle, joten suorituskykyparannusten pitäisi olla hyvää luokkaa.
Belle nostaa Nokia 500:n kameran tuottaman videokuvan laatuakin. Päivityksen ansiosta puhelimella pystyy kuvaamaan teräväpiirtovideota 30 kehyksen sekuntinopeudella. Myös Nokia Kartat päivittyy 3.06-versioon ja selaimesta asennetaan uusi, parempi versio.

Bellen päivitys Nokia 500:lle onnistuu Nokia Suite -ohjelmiston avulla.

Kommentit (2)

mediatech
mediatech

1

Nokia 500 Belle päivitys ei onnistu. Ilmoittaa, ettei päivityksiä ole saatavilla. Nokia suite 3.3.xxx on asennettu suomenkielisenä, läppärin käyttis Fin, mutta puhelimessa ei suomen kieltä. Nokia suite kyllä tunnistaa kännyn. Voisko eri kielipaketilla olla vaikutusta päivityksen onnistumiseen.

Vastaa
VilleKalle (vahvistamaton)

2

Mulla kesti 10 minuuttia (download, asennus ja käynnistys) eikä minkäälaisia ongelmia!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja