Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta tulossa runsaan satasen Lumia?

17
Teemu Laitila

Nokialta tulossa runsaan satasen Lumia?
Nokian kerrotaan suunnittelevan Windows Phone -puhelinten tuomista halvempaan hintaluokkaan parin viikon päästä järjestettävien MWC-messujen myötä. Huhujen mukaan yhtiö olisi julkistamassa uuden Lumia 610 -nimellä tunnetun puhelimen, joka hintansa puolesta kilpailisi halvimpienkin Android-mallien kanssa.

Lumia 610 olisi tietojen mukaan ensimmäinen Windows Phone -laite, josta löytyy erityisesti halvempaan hintaluokkaan suunniteltu Tango-versio käyttöjärjestelmästä. Nokia for Us -blogi kertoo, että 3,7 tuuman kokoinen Lumia 610 sisältäisi 256 megatavun keskusmuistin, kun nykyisiltä puhelimilta vaaditaan vähintään 512 megatavua. Viiden megapikselin kamera on varustettu LED-salamalla.

TechRadar-sivusto kertoo, että uusi Lumia olisi tulossa myyntiin jopa alle 100 punnan eli noin 120 euron hintaan.

Nokia For Us -blogi on saanut käsiinsä myös kuvia, joiden väitetään esittävän Lumia 610 -mallia. Kuvien perusteella Lumia 610 muistuttaa yllätävän paljon vanhaa C7-mallia modernimmilla mausteilla.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (17)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Tämähän on hieno juttu, jos Tango-version avulla WP saadaan pyörimään sulavasti ja muutenkin moitteetta näissä halvemman luokan luureissa. Tärkeää on, etteivät nämä halvemman luokan mallit vahingoita WP:n imagoa, joka toistaiseksi tuntuu olevan melko hyvä.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Toimitus:

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.


Onko tämä uusi lisäys, vai enkö ole vain aikaisemmin huomannut tuota?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS2own (vahvistamaton)

3

Kuvan perusteella vois olla aika mahtavakin puhelin, kunhan vain ei käyttis itessään oo mikään buginen.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

6

Lainaus:

TUHKANE

Kiinalaiseksi puheliesta kaukana. Ja onhan noilla ZTE suunille yhtäpaljon hintaa.

ai,siksi kun "siinä on nokian merkki" voi,taivaan autuus. Siksikö ne samat pienet kädet valmistaa myös luurit ja tekee luurit lähes merkistä välittämättä ja laadusta päätellen erittäin hyvin?

Vastaa
Bluejack
Bluejack

8

Lainaus:

tonkie
Suunnitteleeko ne pikkukätöset myös ne laitteet?


buuuh*⬀⬀⬀⬀ Aivan sama kunhan rauta ja softa toimii ,kuten anterossa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Copypaste (vahvistamaton)

9

Lumia 610 muistuttaa yllätävän paljon vanhaa C7-mallia (Symbian) modernimmilla mausteilla.
Nokia C7 mallin kopio!!. :(

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

10

@9 Se ei olisi mielestäni mikään huono juttu, päin vastoin. C7 on mielestäni yksi Nokian tyylikkäimpiä malleja. Miksi muutta jotain vain sen muuttamisen takia? Jos asiakkaat ovat valmiita ostamaan (upeaa) C7:n muotoilua WP:llä höystettynä, mikä se ongelma on?

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

13

Aika pommi, jos satasen luurin saavat aikaiseksi!

Arttu, on tuo toimituksen ohjeistus aika uusi lisäys. Itse huomasin sen muutama päivä sitten. Hyvä, että ohjeistavat. Onhan tämä meno rauhoittunut täälä. Liekö sitten viestejä poisteltu. Ja takaisin asiaan... :)

Bluejack, miksi ensin mollaat "pienten käsien" työnlaatua ja sitten mollaat laitteen suunnittelua kommentilla: "Aivan sama kunhan rauta ja softa toimii ,kuten anterossa." Hieman ristiriitaista. Samat pienet kätöset niitä anteroitakin tekee...

Jos Lumia 610 käyttää pitkälti C7:n designia, niin Nokialla on selkeä trendi päällä designien kierrättämisessä. Eikä siinä mitään pahaa ole. Esim. N9:n designin kierrätys ja skaalaus on ollut vallan järkevää.

@9 & 11
Jos ei sovi silmään, niin onneks on muitakin luureja tarjolla. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
lumiaa (vahvistamaton)

14

@Bluejack
Jos anterossa on samat specsit kun wp:ssä niin anterolla ei pääse edes nettiin:DD Buginen alle 1Ghz suorittimellä(zte blade). Oma vanha omnia 7 toimii kuin unelma. Ehkä jopa nopeammin kun lumia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

16

15@
>Todennäköisesti ei Lumia puhelin vaan symbian puhelin.

Jos katsot kuvaa niin ei todellakaan Symbian vaan WP, se kutsuuko Nokia sitä Lumiaksi on toinen juttu.

Symbiani toimii 256 RAMilla ja siinä moniajo, jos WPn muistinkulutusta on saatu optimoitua niin WP ilmanmoniajoa voisi ihanhyvin pärjärä samalla määrällä.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

17

@15
Uuden WP tango version takia se muisti on alhaisempi. Toivottavasti ovat saaneet tangon sen verran jouheeksi, että se toimii.
Kyseessä on hinnat alkaen malli! Huom huom.

Jotkut ostaa puhelimen toiset rautaa.. ;)

Se, että laite toimii kevyemmällä raudalla olisi todellista kehitystä. Ei se, että pakataan samoihin kuoriin ytimiä ja megatavuja lisää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.