>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Pulse tulossa Androidille ja iPhonelle -- Nokia kehittää omaa yhteisöpalvelua?

11
Manu Pitkänen

Nokia Pulse tulossa Androidille ja iPhonelle -- Nokia kehittää omaa yhteisöpalvelua?
Nokia aikoo tuoda viime vuonna esitellyn Nokia Pulse -viestintäohjelman myös Androidille ja iOS:lle. Sovellus lanseerattiin Windows Phonelle ja Symbianille, minkä jälkeen se tuli myös Nokia N9:lle.

Nokia Pulse on kontekstuaalinen multimediaviestintäsovellus, joka täydentää puheluissa ja tekstiviesteissä käytettyjä ilmaisukeinoja. Ohjelman kautta lähetetyt viestit sisältävät lähettäjän sijaintitiedot, jolloin omaa paikkaa ei tarvitse sen kummemmin selitellä. Pulsen kautta voi lähettää myös kuvia, joilla voi yrittää selitellä vaikkapa myöhästymisen syytä tai jakaa muuten tuokiohetkiä. Sovellusta on luonnehdittu seikkaperäisemmin Nokian Ääni-blogissa.

Sovellus aiotaan nyt tuoda Nokian malliston ulkopuolisille laitteille, eli Androidille ja iPhonelle. Yhtiön sovellustoimintaa johtavan Başak Özerin mukaan jotta viestin olisi oikeasti sosiaalinen, pitää sen olla saatavilla jokaiselle alustalle.Boston Business Journalille antamassaan haastattelussa Özer myös vinkkaa uudesta yhteisöpalvelusta. Hän ei mene yksityiskohtiin, mutta toteaa tulevien tuotteiden "kosiskelevan käyttäjiä luomaan oman profiilin uuteen yhteisöpalveluun." Özerin mukaan Nokia Pulse on yksi osa tulevaa palvelua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
AC (vahvistamaton)

1

Saahan sitä kehittää, mutta kuka sitä käyttää?
Jos Googlen kokoisella firmalla on vaikeuksia saada omaa plussaansa liikkeelle, niin millä ilveellä Nokia yrittää omansa pakottaa kuluttajien kurkusta alas.

Vastaa
Anestic
Anestic

2

Nyt saattaa tulla nimen kanssa vähän känkkäränkkää. On tuo Pulse sen verran suosittu ohjelma androidilla...

Vastaa
osakar94
osakar94

4

Turha tota google+ :ssaan on verrata. Toi ei kuitenkaan ole läheskään samanlainen. Toi videon perhe esimerkki oli kuitenki aika jännä, jos vaan sitä sit alettais kans käyttämään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

6

2@
>Nyt saattaa tulla nimen kanssa vähän känkkäränkkää. On tuo Pulse
>sen verran suosittu ohjelma androidilla...

Siis jokin suht tuore syötteen lukija ?

Pulse sanaa käytetään aika monessa paikkaa nimenä, myös softissa läytyy. Sanaa on myös rekisteröity joillakkin aloilla.

Onko Nokia Pulse nimenä ongelma, vai ei ? sekaantumisen varaa siinä ei taida olla, ei tule ainakaan mieleen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
JaniH. (vahvistamaton)

7

Ohjelman kautta lähetetyt viestit sisältävät lähettäjän sijaintitiedot, jolloin omaa paikkaa ei tarvitse sen kummemmin selitellä.
Va niin!!. :( Olisiko kenties asiakkaan... vakoilu takana,jälleen.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

8

Tuosta videosta päätellen tuo vaikutti erittäin kätevältä, eikä ollenkaan tyhmästi ajateltu kun tuodaan muillekin alustoille. Jään jännityksellä odottelemaan, että pääsee kokeilemaan Androidilla. Pitkästä aikaa jotain mielenkiintoista Noksultakin.
Mikäli käsitin oikein niin tuo ei edes yritä kilpailla google plussan ja fb:n kanssa, mikä on erittäin hyvä juttu.

Vastaa
Lauzi
Lauzi

10

Nokia Pulse kuulostaa ihan mielekiintoiselta idealta. Tuo mainittu yhteisöpalvelu kuitenkin hiukan mietityttää, siinä olisi pakko olla useampia Pulsen tapaisia erikoisuuksia hyvin linkitettynä yhteen, muuten tulee vain uusi Facebookki johon suurin osa ihmisistä ei jaksa vaivautua.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.