Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung myynyt yli 20 miljoonaa Galaxy S II -puhelinta

16
Teemu Laitila

Samsung myynyt yli 20 miljoonaa Galaxy S II -puhelinta
Samsung on myynyt yli 20 miljoonaa Galaxy S II -puhelinta hieman alle vuodessa, yhtiöstä paljastetaan Reutersin mukaan. Samsung Galaxy S II julkaistiin ensimmäisenä Samsungin kotimaassa Etelä-Koreassa viime vuoden huhtikuussa ja pian sen jälkeen muualla Aasiassa ja Euroopassa.

Samsung myi ensimmäiset kymmenen miljoonaa puhelinta viime vuoden lokakuuhun mennessä ja sen jälkeen määrä on kaksinkertaistunut aiempaa lyhyemmässä ajassa. Syynä myynnin kiihtymiseen syksyn jälkeen lienee vasta useita kuukausia muuta maailmaa myöhemmin tapahtunut Pohjois-Amerikan julkaisu.
Vaikka Samsungin edellisen lippulaivan myynti ei vielä näytä hidastumisen merkkejä, yhtiöltä odotetaan Galaxy S III -mallin julkaisua. Uuden lippulaivan piti alun perin saapua Barcelonan Mobile World Congress -messuilla, mutta Samsung on ilmoittanut lykkäävänsä julkistusta myöhäisempään ajankohtaan.

Samsung on noussut maailman isoimmaksi älypuhelinvalmistajaksi kahden viime vuoden kuluessa huiman suosion saavuttaneen Galaxy-sarjan myötä. Samsung lähes nelinkertaisti älypuhelinmyyntinsä viime vuoden aikana yhteensä 95 miljoonaan kappaleeseen. Älypuhelinmarkkinoiden kakkonen Apple kuitenkin seuraa tiukasti perässä 93 miljoonalla myydyllä iPhone-puhelimella, kertovat tutkimusyhtiö IHS iSupplin tilastot Reutersin mukaan.

Kommentit (16)

ugi1980 (vahvistamaton)

3

totta!.ja hyvää kannattaa aina kehitellä paremmaksi eli tuleva sgs3. :)

Vastaa
Jogikarhu
Jogikarhu

4

Mun mielestä sgs2 on jo paljon parempi kuin iphone 4. Ainut oljenkorsi iphonella on tallennustilan määrä ja ehkä sovellusten määrä mutta muuten raudaltaan sgs2 on parempi ja hintaahan galaxylla on kaksisataa vähemmän kuin iphonella.

Vastaa
anttiheikki
anttiheikki

5

SGS2 on ollut taskussa viime heinäkuusta ja hyvin on pelannut. Rootattuna tietysti (nyt Android 4.0.3 ICS!). Mutta SGS3 saisi jäädä ostettua jos Googlelta ilmestyy uusi Nexus jossa uudet ROM-versiot pyörivät ajallaan. SGS3 on varmasti upee mutta entäs Touchwich? Kuinka nopeasti pysyy Samsungin softa ajantasalla ja kuinka kauan he tukevat sitä? Hei, kohtahan ICS on ohi, alamme jo odottamaan Android 5.0 "Jelly Beaniä"!

Vastaa
Lauzi
Lauzi

7

20 Milj. kärpästä ei voi olla väärässä? No ei onhan tämä ihan asiallinen luuri, vaikka muoviseksi onkin haukuttu, joten ei mikään ihme että menee kaupaksi. Paha vaan kun kärsivällisyys loppui ja on pakko roottailla ja flashata joku "stable" ICS, kun Samppa ei saa aikaiseksi omaa. =)

Vastaa
moivaanteillekkin (vahvistamaton)

10

Muistan ajan, kun samsung ylpeili yhdellä perupuhelimella jota oli myyty n.10 miljoonaa kpl..

Nyt tulee heittämällä tuollanen 20 miljoonaa

Vastaa
Robustus
Robustus

12

Meitä alkuperäisen Galaxy Tabin ostajiakin oli aivan hirrviän paljon, mutta pianpa se Samsung meidät unohti, kun kahta uutta ja hienompaa tabiä jo pukkasi markkinoille. Galazy S:ään ei tule enää päivityksiä, tuskin tähän tabiinkään eikä kohta Galaxy S kakkoseenkaan, kun jo kolmosta pukkaa myyntiin. LTE tulee ja jyrää kaikki vanhat 3G:t historian romukoppaan. Samsung ryöstöviljelee asiakaskuntaansa, mutta näinhän se ei voi pitkään jatkua. Ei enää tipu meikäläiseltä siihen firmaan.

Vastaa
Lauzi
Lauzi

13

@13 Taitaa olla aika margainaali puuhaa vielä, eikä harrastelijoitten tekemät modit saa olla syy lopettaa softatukea.

Vastaa
anttiheikki
anttiheikki

14

@14 +1
Sanoisimpa että Galaxy mallien roottaus johtuu päivitysten rajallisuudesta!
Ei ollut ihan helppo polku 2.3.6 Gingerbreadistä 4.0.3 ICSsään! Yksi IPhonen hyvä puoli on just siinä että kun vedät piuhan tietokoneeseen ja Itunes käyntiin niin update tulee melkein huomaamatta. Yritäpäs saada massat (20M!) tietoisiksi miten rootataan hajoittamatta koko vehe. Softatuen pitää tulla valmistajalta, helposti ja ajallaan!

Vastaa
Lauzi
Lauzi

15

@15 Roottaaminen on nykyään sentään aika helppoa ja riskitöntä puuhaa. "Lataa tämä paketti, paina tuota nappia, muista ottaa back up!" tyylisiä ohjeita seuraamalla homma käy aika kivuttomasti.
Olisin kyllä itse odotellut virallista ICS:ää, mutta kun rupesin miettimään että se varmaan on viimeinen päivitys mitä Samppa suvaitsee kakkos galaxylle julkaista, niin roottaus siinä kumminkin tulisi vastaan.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

16

Olisi kyllä mukava kuulla jotain prosenttiosuuksia mikä määrä esim. Galaxy ykköstä ja kakkosta on rootattu, tai miten paljon on esim. iPhone 4 jailbreakattu. En jaksa tosiaan uskoa että se osuus voi olla kovinkaan suuri, vaikka sellainen mielikuva tulee kun pyörii puhelinfoorumeilla. Olisikohan joku 5% liikaa heitetty? Onko jossain jotain tutkimuksia tehty?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja