Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkisti neljännen Lumian -- Lumia 610

14
Manu Pitkänen

Nokia julkisti neljännen Lumian -- Lumia 610
Nokia esitteli tänään Barcelonassa yhtiön neljännen ja toistaiseksi edullisimman Lumia-älypuhelimen. Nokia Lumia 610:n suositushinnaksi kerrottiin 189 euroa ja se ilmestyy huhti-kesäkuun aikana.

Windows Phone 7.5:een perustuvan Lumia 610:n on teknisesti käyttöjärjestelmän minimivaatimusten rajoilla. Suorittimen kellotaajuus on 800 megahertsiä ja RAM-muistia löytyy 256 megatavua. 3,7-tuumaisen kapasitiivisen kosketusnäytön resoluutio on 800x480 pikseliä.

Puhelimesta löytyy Nokian omia palveluita kuten Nokia Drive 2.0, Nokia Maps ja Nokia Public Transport. Jälkimmäinen tarjoaa nimensä mukaisesti tiedot määräpäähän tarvittavien julkisten kulkuneuvojen aikatauluista. Puhelimesta on tarjolla neljä värivaihtoehtoa: valkoinen, syaani, magenta ja musta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

Anonyymi käyttäjä
Niko665 (vahvistamaton)

2

Aika huono hinta/laatu-suhde tuossakin näyttää olevan. Android-puhelimista saa selkeästi parempaa tekniikkaa samalla rahalla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sagamone (vahvistamaton)

3

Tuhat kertaa paremman näköinen tää on ku se 710 -malli näissä kuvissa. Ja suht hyvän hintanen ku miettii, että tän hintasia voi ostaa about kolme sinä aikana ku käyttää noita lippulaivamalleja. Jos vaan tuo Mango pyörii yhtä nopeasti tossa ku 800 -mallissa, niin varma ostso. Lisäks noi Nokia drive ja julkisen liikenteen kartat perfecto!

Uskosin, että opiskelijan ehdoton valinta toistasiseksi. (Vielä odotellessa mallia, jossa Pure view teknologia ja tän näkönen ja hintaluokan puhelin)

Vastaa
Ranvier
Ranvier

4

@2: No en kyllä nyt sanoisi. Jos esimerkiksi verrattaisiin ZTE:n Bladea tuohon, niin se on ihan täysi susi. Android on tehty vain hi-end mallit mielessä. Vain niillä sen käyttö toimii sujuvasti. Tämä taas tarjoaa sujuvan käyttökokekumsen edulliseen hintaan ja Nokian laadulla. Ei varmastikaan ala hajoilemaan ZTE Bladen tyyliin. Tuohon vielä päälle Nokian loistavat karttapalvelut ja muut sovellukset, niin kyllä jää edulliset Android-puhelimet kakkoseksi.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

5

Mielenkiintoinen uutuus. Paljonko oli ilmoitettu hinta 710 lumialle? Siitä voisi päätellä tämän lopullista hintaa.. Olisiko jotain 250€?

Minusta tuon pitäisi olla myynnissä lähempänä 200€, jotta voisi kilpailla Lumia 710:lle, jonka hinta on myös alle 300€.

Luin nyt uutisen uudelle ja tuossa on sanottu suositushinnaksi 189€.. Onko tuo nyt oikein, sillä jos muistan oikein niin tuo hinta oli ennen veroja ja muita suomilisiä?

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

6

Eipä tuossakaan lehdistötiedotteessa tarkennettu tuota hintaa, että sisältääkö verot yms lisät.. Jos tuo on todellakin suositushinta niin tämä myy kuin häkä ja Nokian nousu voi alkaa. Näyttää hyvältä ja väritkin on kohdallaan.

Vastaa
Routalempi
Routalempi

7

Kuinkahan tämä WP kehitys nyt jatkuu.. On tulossa Apolloa ym. mutta kehitetäänkö jatkossa rinnakkanin kahta eri WP alustaa, low end malleihin sekä high end malleihin? Nimittäin tulevia päivityksiä tämä tuskin pyörittänee, tosin eipä tuo hinnallakaan ole pilattu vaikka päivityksiä ei liiemmin tulisikaan..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pekka1239 (vahvistamaton)

9

No eipä low-end Anteroihinkaan tule uusimpia päivityksiä. Ihan hyvältä näyttää tämä "halpa" Lumia :)

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

11

Ei tuossa videossa nyt mitään käyttäjäkokemusta nähty, koska puhelimella ei tehty mitään, mutta tyylikäs se on ja vois in kuvitella sen olevan ihan sujuva käyttääkin. Hieman vain epäilyttää kolmannen osapuolen sovellusten toimivuus sekä esim nettiselailu.

Androidin halpamallt ovat aika kuraa, tosin poikkeuksiakin on. Mutta kahdella sadalla ei saa uutta Androidia mitä voisi suositella hyvällä omalla tunnolla.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

12

Nyt kun uuden puhelimen hankkiminen tuli yllättäen ajankohtaiseksi (voih, kömpelyyteni), niin tuo vaikuttaa kyllä melko kiinnostavalta mallilta. Nyt kun joudun hiljalleen vaihtoehtoja tutkailemaan, voisi tuon ehdottomasti lisä harkittavien listalle.

Tässä näyttäisi olevan sulavuus ja hinta kohdillaan, toivotaan että low-end WP-puhelimet pitävät yllä WP:n hyvää imagoa, etenkin sen sulavuuden ja käytettävyyden suhteen.

Vastaa
Phoneking9
Phoneking9

14

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jarissimo:

Ei tuossa videossa nyt mitään käyttäjäkokemusta nähty, koska puhelimella ei tehty mitään, mutta tyylikäs se on ja vois in kuvitella sen olevan ihan sujuva käyttääkin. Hieman vain epäilyttää kolmannen osapuolen sovellusten toimivuus sekä esim nettiselailu.

Androidin halpamallt ovat aika kuraa, tosin poikkeuksiakin on. Mutta kahdella sadalla ei saa uutta Androidia mitä voisi suositella hyvällä omalla tunnolla.

Itse voisin tässä kehaista omaa Galaxy Gioani, ollut käytössä sellaiset 4 kk, toiminyt hyvin. Hieman on pätkinyt joskus, jos on ollut liikaa ohjelmia ladattuna, mutta aion sijoittaa 32 GB muistikorttiin asian korjaamiseksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.