Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian seuraava ohjelmistopäivitys korottaa kellotaajuutta

12
Manu Pitkänen

Nokian seuraava ohjelmistopäivitys korottaa kellotaajuutta
Nokia Ääni -blogin päätoimittaja Heidi Lemmetyinen on paljastanut tietoja Bellen jälkeisen ohjelmistopäivityksen uusista ominaisuuksista.

Belle FP1 -päivitys tulee myöhemmin Nokia 603:lle, 700:lle ja 701:lle. FP1:n korottaa puhelimien suorituskykyä nostamalla suorittimen kellotaajuuden 1,3 gigahertsiin. Lemmetyinen mainitsee uusien ominaisuuksien listasta myös Dolby Soundin, nopeamman selaimen ja uuden Maps-version.

Päivityksen julkaisuaikataulua ei vielä kerrottu. Asiasta uutisoi My Nokia Blog.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Mysticiza
Mysticiza

5

@1
Ei prosessorin osuus akun kulutuksesta ole niin suuri, että välttämättä suurta eroa näkisi.
Ja jos jotkin toiminnot toimivat nopeammin ripeämmän prosessorin avulla, se ei ainakaan akun kulutusta lisää.. :)

@4
Ketä?

Vastaa
akse
akse

6

@5 Niin jos tehtävät suoritetaan 30% nopeammin niin prosessorille jää 30% enemmän aikaa idlata pienemmillä kelloilla.. Joten kulutusero ei välttämättä ole niin suuri mitä luulisi.

Vastaa
foliomanne
foliomanne

9

Ei tolla ole kovinkaan isoa merkitystä, voi jopa parantaa akun kestoa. Ainakaan N8:lla ei voi surffata netissä edes 1/4 osaa, mitä nopeammilla androideilla (SGS2, X10i, HD2androidilla ja kaikissa isommat näytöt!). Nokialla menee yksinkertaisiinkin asioihin n.10X enemmän aikaa ja siinä vaiheessa näyttö syö jo aika paljon virtaa. Tosin itse painelen lageista johtuen linkkiä, vaikka pitäisi kaksoisklikkaamalla zoomata ja sekin vie minuutin, että pääsen takas edelliselle sivulle, ellen mene siinäkin yhden sivun liikaa taaksepäin lagin takia.

En tosin ole kokeillut uusia nokioita, josko netti jo "pyörisi", kun on giganen prossu alla. Enkä luultavasti ikinä tule sitä virhettä tekemäänkään.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

11

@9 Mitähän selainta käytät? Jos on nokian oma niin lagi varmaanki johtuu siitä ei puhelimen raudasta.

Mutta miksi kellotaajuus ei ole ollut aikaisemmin korkeampi? Miksi myydä laitetta heikompana kuin mitä se on. Varmasti on ollut jokin syy noille kelloille. Toivottavasti tästä ei seuraa se että puolet puhelimista hajoaa lämmön takia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
vinosilmä (vahvistamaton)

12

Jo 5800XM "kellotettiin" ohjelmistopäivityksellä, hajosko niitä monta?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja