Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 800 sai uuden ohjelmistopäivityksen

7
Manu Pitkänen

Nokia Lumia 800 sai uuden ohjelmistopäivityksen
Nokia Lumia 800:lle on julkaistu uusi ohjelmistopäivitys, jonka kerrotaan parantavan puhelimen akkukestoa. Ohjelmistoa on rukattu paremmaksi muillakin osa-alueilla.

Akkukestoa on pidennetty noin 70 milliampeerin lepovirran avulla. Näytön kirkkauden hallintaan on myös panostettu. Samalla Nokia on korjannut ongelman, joka aiheutti basson puuttumisen kun puhelimella kuunneltiin musiikkia kuulokkeiden kautta. Kameran valkotasapainoasetuksia on myös säädetty.

Päivityksen jakelun alkaminen voi riippua paljonkin asuinpaikasta. Toistaiseksi ainakin singaporelaisilla Lumia 800:n omistajilla on mahdollisuus päivittää puhelimen firmware.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

5

Ei kai se basso aina puutu/puuttunut. Oliko se niin, että jos oli matalaimpedanssiset kuulokkeet niin silloin jää bassot vähiin? Mukana tulevilla kuulokkeillahan tuo on toiminut normaalisti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja