Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia World saapuu Suomeen

19
Matti Vähäkainu

Nokia World saapuu Suomeen
Nokia on julkaissut virallisen tapahtumasivun tämänvuotiselle Nokia World -tapahtumalle. Edellisvuosista poiketen vuoden 2012 Nokia Worldiä ei järjestetäkään Lontoossa. Tänä vuonna Nokia World saapuu kotimaamme pääkaupunkiin Helsinkiin.

Nokia World on yhtiön vuoden tärkein tapahtuma, jossa perinteisesti esitellään uusia laitteita ja palveluita. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa. Vuodesta 2006 asti järjestetty Nokia World on aiemmin vieraillut Amsterdamissa, Barcelonassa, Stuttgartissa ja pari viimeistä vuotta Lontoossa. Tapahtumapaikkana toimii tänä vuonna Helsingin messukeskus.

Tuhansia toimittajia, analyytikkoja, sovelluskehittäjiä ja muita vieraita keräävä Nokia World järjestetään syyskuun 25. ja 26. päivä. Mikäli tapahtuma on todella vuoden tärkein Nokialle, tulee sen julkaista merkittäviä uutuuksia, jotta päihittää helmikuisen MWC-tarjonnan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (19)

Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

1

Taitaa olla rahat lopussa kun Lontossa ei enää järjestetä tilaisuutta. Kas kun vielä kehtaavat kotimassa esiintyä kaiken jälkeen. Ensin liittoudutaan Microsoftin kanssa, hylätään omat alustat, potkitaan suomalaisia kilometritehtaalle ja otetaan yritystukiaisia vastaan.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

2

Pitääpä laittaa kalenteriin nuo päivät. Sekä Nokia Worldiin, että Nokia Developer Summitiin olisi tarkotus mennä. Nyt kun vielä Qt Developer Days saataisiin sekin suomeen :)

Vastaa
Sefriol
Sefriol

3

Suurin syy miksi NW on Helsinkiin tulossa lienee se, että Helsinki on maailman Design-kaupunki 2012. Ja mitä tulee 1@ kommenttiin, niin onhan se p*skasti tehty, mutta sellaista kapitalismi tässä maailmassa on. Raha määrää mitä tässä maailmassa tehdään. Ei se mikä olisi eettisesti oikein.
Ja ihan Nokian puolustukseksi täytyy sanoa, että ilman Nokiaa Suomi ei olisi toipunut 90-luvun lamasta. Nokialta saatavat verotulot olivat järjettömän suuri apu Suomen valtiolle.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

6

@6: Jos ei kiinnosta, niin miksi edes vaivauduit lukemaan uutisen? Tai miksi ylipäätään vaivauduit trollaamaan? :)

Jos tuonne normi pulliaisetkin pääsee kohtuu hintaan, niin vois sitä ehkä mennäkin. :)

Vastaa
djtob
djtob

7

Helsingin messukeskuksen kalenterissa tapahtuu montakin tapahtumaa 26.9.2012-27.9.2012.

Olisihan se kiva tietää, että pääseekö sinne katsomaan ja mitä piletit maksavat?

Vastaa
miksuh2
miksuh2

8

@5

kyseessä on ammattilaistapahtuma, ja liput on hinnaltaan sen mukasia. Eli lipuista saa maksaa varsin suolasen hinnan, ellei esim saa kutsua tapahtumaan. Eli ihan hetken mielijohteesta sinne tuskin kukaan lähtee.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

9

@8

En tiedä tarkkaa hintaa tämän vuoden lipuille, mutta aiempien vuosien tapaan se tulee olemaan jotain välillä 800- 1000 euroa. Nokia World 2011 liput taisi olla 995 euroa.

Eli vaikka Nokia World on avoin kaikille, niin se on kuitenkin ammattilaistapahtuma, ja lippujen hinta karkottanee useimmat hetken mielijohteesta tapahtumaan menijät.

Kannattaa seurata uutisia, en yllättys vaikka tänäkin vuonna olisi kilpailuja, joista voi liput voittaa. Esim viime vuonna oli.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

14

@16

No toki olet oikeassa siinä, että Nokia käyttää nykyään nimeä Nokia Belle jne, Se ei kuitenkaan tarkota sitä, että käyttöjärjestelmä olisi vaihtunut toiseksi. Toki olisi hyvä tottua käyttämään uutta nimemistapaa.

Vastaa
ep_
ep_

15

@17
Joo, tulee itsekkin puhuttua Symbianista. Totta on se, ettei käyttöjärjestelmä ole vaihtunut toiseksi, mutta siinäpä se juttuni juju onkin, sillä nimi on vain muuttunut. :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

16

16@
>Itseasiassa pitää. Arvasin, että joku sanoo jotain tuosta.
>
>Eli Nokia ei valmista enää Symbian luureja yhden ainoaa vaan
>puhelimet on varustettu Nokia Bellellä (ei Symbian Bellellä) ja
>Nokia Carlalla (Ei Symbian Carlalla).

Linkissäsi puhutaan vain Nokia Bellestä, läheskään kaikki myynti mallit eivät ole Bellellä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

18

20@
>Kuten yllä mainittiin niin kaikki Symbian laitteet eivät ole S^3
>pohjaisia. Käytännössä siis kaikki vielä myynnissä olevat
>resistiivisellä näytöllä olevat puhelimet.

Lisäksi ne Symbian koneet joissa ei kosketusnäyttöä, nekin taitavat myydä edelleen aika kohtuullisesti joten niitäkin täytyy edeleen valmistaa, vaikka Series 40 Asha mallisto ja sen seuraajat taitavat alkaa korvaamaan S60 mallistoa.

Vastaa
ep_
ep_

19

@20, @21
Joo, muutama s60 malli näyttääkin vielä löytyvän Nokian Suomen sivuilta. Mutta ne onkin kaikki jo suht vanhoja malleja, joten niiden tuotantoakin ollaan varmaan lopettelemassa, ellei jo lopetettu.
Taisi olla kaikenkaikkiaan 5 s60 laitetta siellä sivuilla vielä. En sitten tiedä miten muualla maailmassa myyvät noita symbianeja vielä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.