Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

PureView ei ehkä tulekaan Lumioihin kovin pian

6
Manu Pitkänen

PureView ei ehkä tulekaan Lumioihin kovin pian
Nokian viime viikolla esittelemä 808 PureView -puhelin sai monissa heräämään kysymyksen, koska tekniikka tulee Lumioihin. Jo Harlow kertoi Aamulehdelle pian julkistuksen jälkeen, että se nähtäisiin Nokian Windows Phone -puhelimissa pian.

WMPowerUser-sivuston luotettavilta lähteiltä kuuleman tiedon mukaan hengitystään ei kuitenkaan kannata pidätellä PureView-Lumioita odotellessa. Tekniikka saatetaan lanseerata uudelle alustalle vasta vuoden 2013 puolivälissä. Sivusto ei nimeä lähteitä tai perustele niiden luotettavuutta.

PureView-kuvausteknologiaa kehitettiin viiden vuoden ajan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

3rd_party
3rd_party

1

No ihme olisi jos tulisi. Ymmärtääkseni Nokia julkaisi 808:n ihan vain jotta pääsisi esittelemään tekniikkaa nyt eikä hamassa tulevaisuudessa. Ei kai laitetta olisi edes kannattanut julkaista, jos WP-version lanseeraaminen olisi aivan nurkan takana.

Tai sitten he vain yksinkertaisesti tarvitsivat jotain esiteltävää ko. messuille, ja 808 oli ainoa edes lähes valmis tuote minkä saattoivat siellä lanseerata.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
vinosilmä (vahvistamaton)

2

Microsoft sais olla hieman nopeampi näissä asioissa. Tuntuu WP kehittäminen olevan todella hidasta. Kuitenkin maailman parhaat koodarit on sitä koodaamassa.

Vastaa
roponen
roponen

3

"Ei kai laitetta olisi edes kannattanut julkaista, jos WP-version lanseeraaminen olisi aivan nurkan takana."

Juuri näin ajattelin itsekin. Olisi yllätys nähdä Lumiassa tämä lähikuukausina. Ajattelin että aikaisintaan WP8 luureissa vuoden lopulla.

Vastaa
johtaja59
johtaja59

4

Aika paha takaisku, jos vaasta WP8 luureissa mukana, kun mitään muuta uutta ei ollut esiteltävänä. Kilpailijat menee ohi oikealta ja vasemmalta.

Vastaa
Anestic
Anestic

5

@5 eivät mene ainakaan kameran ominaisuuksissa. Kuitenkin puhutuin valmistaja MWC:n jälkeen, ja tässä ei ole WP:llä mitään tekemistä :) Bellekin kuulemma ihan ok nykyään.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

6

@5
Miksi kilpailijat menevät ohi?

Ongelmana Pureview kameroissa tai muidenkaan Nokian kameratekniikoiden ymppäämisessä Lumioihin on kait WP:n rajoitukset kameran osalta. Olen ymmärtänyt, että WP ei mahdollista Nokian kaiken kameraosaamisen hyödyntämistä. Täten itse en ennen Apolloa/WP8:a odottele mitään erikoista kameroiden suhteen. Toivottavasti silloin kuitenkin Nokia saa puukottaa luureihin haluamaansa kamera tekniikkaa ja softaa.

Ja jos näitä rajoitteita on ja MS ei niistä heville luovu, niin Nokiahan luultavasti saa vain yhden lisävaltin WP-rintamalla. Jos siis saa ainoana puukottaa WP:tä kameran osalta...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja