Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 8 -päivitys saattaa sittenkin tulla vanhoille puhelimille

2
Manu Pitkänen

Windows Phone 8 -päivitys saattaa sittenkin tulla vanhoille puhelimille
Puhelinvertailu.com uutisoi maaliskuun alussa spekulaatioista, joiden mukaan Microsoft ei aikoisi päivittää vanhoja Windows-puhelimia Windows Phone 8:aan. Väite on nyt kumottu huhulla, jonka mukaan päivitys vanhoille laitteille olisi tulossa.

Saksalaisen WP7app.de-verkkosivuston Microsoftin työntekijöiltä kuulemien tietojen mukaan päivitys tulisi toisen sukupolven WP7-puhelimille, eli muiden muassa Nokian Lumia-malleille. Ensimmäisille Windows-puhelimille saatetaan tarjota päivitystä jossain muodossa. Sivuston lähteiden mukaan ohjelmistojätin tavoite on julkaista päivitys tämän vuoden lopulla.


Tähän mennessä Samsung ja HTC ovat jo vahvistaneet, että ne aikovat tuoda markkinoille Windows Phone 8:aan perustuvia puhelimia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Jarissimo
Jarissimo

2

ehkä tule 900 sillä siinä on jopa etukamera. Mutta enpä kyllä tuon päivityksen takia ostaisi, sillä eihän siitä ole mitään tietoa, mitä tuo tuleva päivitys tuo tullessaan?

-Joko on yhteystiedoissa mahdollisuus suodattaa pois tiedot, joilla ei ole puhelinnumeroa, ettei kaikki hotmail yhteystiedot napsahda luuriin?

-Joko tulee etsitoiminto jota voi käyttää ohjelmissa, kuten esimerkiksi kalenterissa? HUH mikä puute!

-Joko tulee mahdollisuus järjestellä sovelluksia epäkäytännöllisen pitkän listan sijasta vaiika ruudukkoon tai jopa kansioihin?

-Joko olisi moniajo, siis oikea?

-Joko kamera ja muu hardis saa olal sitä, mitä valmistaja haluaa käyttää, eikä naurettavasti rajattu? Okei tällä on myös hyvä puolensa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja