Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 800C:n myynti alkaa Kiinassa huhtikuussa

15
Manu Pitkänen

Nokia 800C:n myynti alkaa Kiinassa huhtikuussa
Euroopassa Nokia Lumia 800 -nimellä tunnetun puhelimen Kiinan markkinoille tarkoitetun ja CDMA-verkossa toimivan variantin myynti alkaa huhtikuussa. Puhelin tulee myyntiin Nokia 800C -nimellä ja yhteistyöoperaattorina toimii China Telecom.

Nokian mukaan 800C on Kiinan ensimmäinen CDMA-verkossa toimiva Windows Phone -puhelin. Se on myös maailman suurimman matkapuhelinmarkkinan ensimmäinen Lumia-puhelin, vaikka nimessä brändiä ei käytetäkään. Puhelin on räätälöity Kiinan markkinoille sopivaksi, mutta keskeisimmät tekniset ominaisuudet ovat samat kuin Lumia 800:ssa. Suositushinta Kiinassa myytävälle Nokia 800C:lle on 3599 RMB (n. 430 euroa). Puhelin tulee saataville myös China Telecomin ulkopuolisiin jakelukanaviin.

Matkapuhelinjätti lupaa tuoda myös Lumia 610:n Kiinan markkinoille (Nokia 610C) China Telecomin kanssa. Puhelimen myynti alkaa toisen kvartaalin aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

Raattis
Raattis

1

Voi voi... Kyllä monipuolisiin nokialaisiin tottuneet kiinalaiset nyt pettyvät.

Hirvittää Nokian tulevaisuus.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pekka1239 (vahvistamaton)

3

@2
Siihen näyttäisi suunta menevän kaikilla, niinkuin tietokoneissa on menty. Ehkä tulevaisuudessa voi itse koota puhelimen haluamillaan osilla? :D no ainakin käyttöjärjestelmän vaihtaminen tulee yleistymään

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
dfeafds (vahvistamaton)

4

Hyvä tuo lisänimi "C". Ei tule vahingossakaan koskettua Nokian C-luokan puhelimiin.

Vastaa
3rd_party
3rd_party

5

Ja perussettiä puhelinvertailun puolella... 50% kommenteista saman trollin aikaansaannoksia.

Saa nähdä laskeeko Nokia 800C:n kuitenkin mukaan Lumioiden myyntilukuja ilmoittaessaan. Kiinan markkinoille pääsy nostaa pakostikin myyntilukuja, vaikka puhelin ei siellä menestyisikään.

Vastaa
perhana
perhana

6

pitääpä ihan tarttua tuohon C-luokka irvailuun ja todeta että kyllähän se C-sarjan mersu on kuitenkin ihan toista luokkaa kuin joku II-laatua oleva aasian sekunda, niinkuin esimerkiksi SGS II-laatu.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

7

@2,4,6: On se jännä, ettet ole vieläkään kyllästynyt tuohon turhanpäiväiseen trollailuun. Kommenteistasi näkee kyllä, ettet ole koskaan käyttänyt Nokian Windows-puhelinta. Voi toki olla, ettet ole käyttänyt mitään muutakaan nokialaista ollenkaan.

On se jännä, ettei tällaisille trolleille saada stoppia.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

8

@10: En minä mitään bossia leiki. Siinä olet kyllä oikeassa, että kaikilla on oikeus kommentoida, mutta kunhan se kommentointi on asiallista, eikä turhan päivästä trollaamista. Voisitko vielä valottaa, että mistä muista sivustoista oikein puhut?

Vastaa
djtob
djtob

9

@11. Aiemmissakin uutisoinnissakin rölläsi tuo sama, joka vaihtelee nimimerkkejä ja kirjoittaa täsmälleen samantyylisiä kommentteja. Sen kirjoittamat väitteet ja nimimerkkien vaihtamiset eivät ole asiallisia.

Haluan OIKEASTI rekisteröintipakon tänne, että voidaan saada stoppi tuolle vinksahtaneelle röllille.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

10

@12: Juu tiedän. Sama SGS2-trolli, joka tääl on aiemminkin hokenu omaa mantraansa, ja sitte ku joku on sanonu sille, että voisiko hieman rajottaa, niin heti kauhee rage päällä. :D

Vastaa
Ranvier
Ranvier

12

@14: Ei ole, mutta niille on mukava pistää välillä takaisinkin. Otan sen ihan viihteen puolesta, enkä niin vakavasti. Eikä muidenkaan kannata ottaa. Mutta välillä noi vetää kyl aika pahasti yli. Tosin parempihan se kaikille kommentoijille olisi, että tollaisia trollaajia ei olis alun alkujaankaan, niin pysyisi keskustelun taso laadukkaana. Kyllähän se hieman puhelinvertailu.comin imagoakin laskee, kun tuollaiset trollit täällä rällää menemään. Kunpa ylläpito laittaisi tänne rekisteröintipakon tai joku keksisi järkevän trolli filterin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
älykäs trollfilteri (vahvistamaton)

14

@5 Keksin älykkään trollfilterin, joka vastaa juuri meidän tarpeitamme:
Sivusto suodattaa automaattisesti kaikki viestit, joissa on piste huuto- tai kysymysmerkin perässä ja ei ole pilkkua pisteen tai välilyönnin perässä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
älykäs trollfilteri (vahvistamaton)

15

siis välilyöntiä pilkun tai pisteen perässä, taitaa väsymys iskeä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.