Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta jälleen päivitys Lumia 800:lle

8
Matti Vähäkainu

Nokialta jälleen päivitys Lumia 800:lle
Nokia on ilmoittanut Ääni-bloginsa välityksellä uudesta Lumia-päivityksestä. Lumia 800:lle tuotu päivitys pyrkii parantamaan jälleen kerran laitteen akkukestoa, joka on aiheuttanut harmaita hiuksia käyttäjille.

Järjestyksessään kolmas akkupäivitys Lumia 800:lle ei varsinaisesti korjaa mitään ongelmia, sillä Nokia kertoi jo tammikuun lopulla, että julkaisun jälkeiset akkuongelmat on korjattu. Uusin päivitys kuitenkin "tuo huomattavia parannuksia akunkestoon ja virranhallintaan". Tarkemmin tämä tarkoittaa parempia toiminta-aikoja riippumatta selailetko nettiä, puhutko puhelimessa tai kuunteletko musiikkia. Päivityksessä lisäksi parannetaan bassoääntä ja softanäppäinten kirkkautta.
Päivityksen saatavuus riippuu kuitenkin maasta/operaattorista ja puhelimen versiosta. Päivitys saapuu kaikille Lumia 800 -laitteille portaittain seuraavan neljän viikon kuluessa. Blogin tietojen mukaan tällä hetkellä päivitys on saatavilla Suomessa mustille ja valkoisille Lumia 800 -puhelimille ja 4. huhtikuuta päivitys saapuu myös syaanin ja magentan värisille puhelimille.

Nokia Ääni -blogi vahvisti myös, että vaikkei tässä päivityksessä verkkoyhteyden jakoa vielä tuotu, on kyseinen ominaisuus tulossa Lumia 800:lle. Päivityksen saatavuuden voi tarkistaa myös Nokian verkkopalvelusta tuotekoodia vastaan.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Matisdo
Matisdo

1

Tuohan on se 3 viikkoa vanha päivitys joka julkaistiin silloin Singaporessa. Sama versio numero, tiedosto nimi ja koko.

Vastaa
Juffeo
Juffeo

2

Se on se näyttö joka eniten virtaa syöpi. ja jos dualcore jytisee 1gigaa v 1,4giganen single niin ei o tod näk isoa kulutuseroa olettasin näin mutuna.

Vastaa
sepposeponseponseppo (vahvistamaton)

3

Kyä Lumian akku nyt kestää hienosti. Jo ennen päivitystä pääsi helposti 2pv. käyttöaikoihin ilman latailuja. Nyt vaikuttaisi parantuneen entisestään. (spostit hakee pushina, blutetooth päällä 24/7 matkapuhelinverkko päällä koko ajan, nettiradion kuuntelua yms. joten käyttöäkin on, eikä vain lepäile idlenä.)

Vastaa
Nookiaa (vahvistamaton)

4

Voi kun,reppanat älyisivät poistaa tuon alanäppäimen värinän kokonaan. Vielä sitä kun ei saa pois mitenkän.

Vastaa
efuman (vahvistamaton)

5

Jokoha ne sais kohta sen et sais oman biisin soittoääneksi ja pystyis muokkaa erinlaisia soitto profiileja. Helpottais yötyöläisen elämää kummasti kun saisi valita päivisin kenen puheluihin herää

Vastaa
Spinnu (vahvistamaton)

8

Onhan se hyvä että tulee päivityksiä. Mun anteroon ei taida mitään saada enää...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja