Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple ja Foxconn lupasivat parannuksia työolosuhteisiin

1
Manu Pitkänen

Apple ja Foxconn lupasivat parannuksia työolosuhteisiin
Fair Labor Associationin (FLA) raportin mukaan teknologiajätti Applen tärkeimmän sopimusvalmistajan, Foxconnin, tehtaiden työoloissa on vakavia puutteita. Foxconnin asiakkaina on muitakin länsimaisia yrityksiä, kuten Dell, Hewlett-Packard, Amazon, Motorola, Nokia ja Sony.

FLA havaitsi Foxconnin työntekijöiden tehneen keskimäärin jopa 60-tuntista työviikkoa kiireisimpinä aikoina. Yhtiö on nyt luvannut laskea viikkotuntien määrän 49:ään (sisältäen ylityöt). Foxconnin suunnitelmana on palkata kymmeniä tuhansia uusia työntekijöitä. Parannuksia on luvattu myös työntekijöiden asumisolosuhteisiin ja turvallisuuteen.

Apple on sitoutunut parantamaan sopimusvalmistajansa työntekijöiden oloja. Tämän uskotaan vaikuttavan Foxconnin muidenkin asiakkaiden kustannuksiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.