Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Lumia 900 -mainoskampanja heittää lokaa kilpailijoiden niskaan

7
Manu Pitkänen

Nokian Lumia 900 -mainoskampanja heittää lokaa kilpailijoiden niskaan
Nokia on aloittanut Lumia 900 -puhelimen myynnin vauhdittamiseen tarkoitetun mainoskampanjan The Smartphone Beta Test -sivuston muodossa, jossa heitetään lokaa kilpailijoiden niskaan.

Kampanja ajoittuu sopivasti Lumia 900 -puhelimen myynnin alkamisen kanssa (Yhdysvalloissa). Mainoskampanja on oletettavasti osa Nokian operaatio Rolling Thunderia, jonka päämääränä on vankistaa matkapuhelinjätin asemaa Yhdysvaltain älypuhelinmarkkinoilla.

Sivustolla olevilla videoilla esiintyvät henkilöt puhuvat puhelimiensa ominaisuuksista, tai pikemminkin niiden puutteista. Videoista voi aistia piikittelyä iPhonen suuntaan. Sivuston nimestä ja sisällöstä voidaan päätellä, että markkinoilla olevat älypuhelimet ovat olleet pelkkiä beta-malleja. Testijakso päättyy pian kun Nokia tuo markkinoille ensimmäisen oikea älypuhelin, eli Lumia 900:n.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

tino6
tino6

1

Jos Nokian vuoden 2007 saavutuksia parodioitaisiin niin saisi aika monta jaksoa tehdä. Veikkaan että N95 saattoi muutama mikroskooppinen bugi jäädä, jos ehdittiin betatestata lainkaan.

Vastaa
henr1
henr1

3

Ja vielä varmaankin vasemmassa ylänurkassa on Nokian logo, joka on mustalla värillä peitetty(?)..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

6

Ensimmäiset lumia 900 arviot jenkeistä tulleet.

Tässäkö ensimmäinen ongelma nokialle? http://www.theverge.com/2012/4/3/292369...a-shots#3216447

Kuvissa komea pinkki läiskä, aika paha että juuri theverge sai tuollaisen yksilön, kuitenkin sen verran tunnettu ja seurattu gadget sivusto.

"Additionally, the Lumia 900 produces those dreaded, faint pink spots in the center of the display — particularly visible on bright white surfaces"

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
RBWpRYAOekfMRin (vahvistamaton)

7

The Nokia N95 barcode raeedr works for some types of barcodes, but not others. It doesn't work for the typical linear barcodes that you see in most places, but works with some matrix barcodes, such as Semacode, DataMatrix, and QR Code. Wikipedia barcode', scroll to the bottom, and test out the barcode raeedr with the various barcodes there.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja