>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 800:n myynti oli väkivahvaa maaliskuussa

2
Manu Pitkänen

Nokia Lumia 800:n myynti oli väkivahvaa maaliskuussa
Suomalaisten operaattoreiden julkaisemien myyntilistausten perusteella Nokia Lumia 800:n suosio ei katkennut maaliskuussa kanan lennon tavoin, vaan kysyntä oli vahvaa Suomessa myös sen toisena myyntikuukautena. Lumia 800 oli Elisalla ja Soneralla myydyin puhelin. DNA:lla puhelin ylsi kakkossijaan.

DNA Pro -verkkokaupan tilastoissa Lumia oli kuitenkin ykkönen, vaikka kokonaistilastoissa se jäikin iPhone 4S:n taakse. Taistelua iPhonen ja Lumia 800:n välillä käytiin muillakin operaattoreilla, sillä sekä Elisalla että Soneralla iPhone 4S oli toiseksi myydyin älypuhelin.

Elisan ja Soneran tilastoissa kolmannen sijan miehittää Lumia 710. DNA Pro -verkkokaupassakin Lumia 710 oli kolmanneksi myydyin malli, vaikka kokonaistilastoissa se yltääkin vasta 9. sijalle.Tarkemmat listaukset löytyvät täältä: Elisa, Sonera ja DNA.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

djtob
djtob

2

@2. Mikä muu kuin Salo on Nokia-tehtaita? Kertoisitko, mitkä kännykkävalmistajat pitävät euroopassa tehtaitaan nykyään?

Kapeakatseinen olet ja Samsung-rölli.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.