Nokia Maps Suite 2.0 valmistui

5
Manu Pitkänen

Nokia Maps Suite 2.0 valmistui
Nokian karttaohjelmistopaketti Nokia Maps Suiten 2.0-versio on kypsynyt valmiiksi tuotteeksi ja päässyt eroon kantamastaan beta-leimasta.

Maps Suite 2.0 -pakettiin kuuluu Nokia Mapsin lisäksi Nokia Drive -ajo-opastin ja Nokia Public Transport, jonka avulla käyttäjä voi selvittää julkisten kulkuneuvojen reittitiedot. Mukana on lisäksi Weather-ohjelma, joka kertoo kaupungeissa vallitsevat sääolosuhteet.

Mukana on myös My Location- ja Places-widgetit, jotka näyttävät sijaintisi ja lempikohteesi suoraan puhelimen kotiruudulla. Ensinnä mainitun widgetin avulla oman sijaintinsa voi tallentaa tai jakaa kaverilleen nopeasti. Viimeksi mainittu widgetti esittää vuorostaan lähiseudulla olevat kiinnostavat kohteet.

Sovelluksen ominaisuuksista löytyy lisää tietoa Nokia Beta Labsin sivuilta tai All About Symbianin artikkelista (kirjoitettu kun ohjelma oli beta-vaiheessa).


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1217 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (5)

Ranvier
Ranvier

1

Tässä on yksi syy, miksi pohdin siirtymistä Androidista takaisin Nokian kelkkaan. Kysymykseksi jääkin enää, tuleeko seuraava puhelimeni olemaan Nokia OS- vai Windows Phone -käyttöjärjestelmää käyttävä laite. Sen näkee sitten Nokia Carlan ja Windows Phone 8:n julkaisujen yhteydessä, millaisia laitteita ne tuovat mukanaan. Toivottavasti Carla tuo mukanaan erittäin kilpailukykyisä laitteita. Suurella mielenkiinnolla odotan myös Nokian seuraavan sukupolven Lumioita.

Vastaa
EmDzei
EmDzei

2

Mille alustalle tämä Nokia Maps 2.0 nyt sitten on? Nähdäkseen tulisi rekisteröityä ko. Nokia Labs sivustolla; itse olen Android-käyttäjä ja linkkiä olisin suosittanut ystävälle, jolla työsuhdenokialainen (S60).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

4

2@
>Mille alustalle tämä Nokia Maps 2.0 nyt sitten on?
>(S60).

Juu ei S60 koneille, eikä ole tulossa niihin.

> linkkiä olisin suosittanut ystävälle

store.ovi.com/content/265481

Vastaa
akse
akse

5

Noi kartat on aivan loistavia.. useampi kaupunkiloma mennyt aika kivasti noitten kanssa. Illala (tai vaikka etukätee suomessa) voi sängyssä tutkia karttaa, 3D kartasta näkee isommat nähtävyydet/maamerkit ja sitte vaan merkkaa paikkoja suosikeiksi ja sitte seuraavana päivänä vaan kävely navigointi paikkoihin.

Ei paljon tarvii paperikarttaa pyöritellä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.