Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia esitteli yhtiön edullisimman matkapuhelimen

12
Manu Pitkänen

Nokia esitteli yhtiön edullisimman matkapuhelimen
Nokia on julkistanut yhtiön halvimman matkapuhelimen Nigerian markkinoille. Nokia 103:n kohdeyleisöä ovat ensipuhelimen ostajat, joita houkutellaan ostajaksi 16 euron hinnalla (ennen veroja).

103-mallista löytyy kaikkein oleellisimpien ominaisuuksien lisäksi pölynkestävä näppäimistö, naarmuuntumaton kuori, radio, taskulamppu ja 3,5 millimetrin liitäntä. Ohjelmistona on käytetty Series 30:tä. 800 milliampeeritunnin akun kerrotaan kestävän valmiustilassa 27 päivää ja puheaikaa luvataan 11 tuntia.

Puhelin on tarkoitus julkaista kuluvan kvartaalin aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

mcmopo
mcmopo

2

Juuri tuollaista olenkin kaivannut. Ei hirveästi väliä vaikka puhelin hieman kolhuja saisikin. Lisäksi puhelin jossa akku kestää yli yhden päivän ilman että sitä tarvitsisi ladata.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
juupertti (vahvistamaton)

3

Mielenkiintoinen, tuollaisen voisi kyllä ostaa mielellään varaluuriksi. On vaan aika todennäköistä, että ei tule ollenkaan suomeen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Nökiä (vahvistamaton)

4

vau! Siis toi on mun unelma puhelin. Oon jo pitkään halunnnu uuden puhelimen, kun vanha on aika huono (nokia 1011). Joo se radio kuulostaa hyvältä ja sitten vielä pölyn kestävä näppäimmistö!!! Lähen kyllä heti ostaa tuon puhelimen kun se tulee kauppoihin!!! Nokia on paras!!! Lisää tämmösiä!!!!!!!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
aaa.... (vahvistamaton)

5

harmi jos ei tuu suomeen myyntiin :( ois ollu hyvä vara luuri

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

6

Ehdottomasti huippu luuri, ostan 3 jos tulee suomeen. Nokia älypuhelinta en halua, mutta halppisluurin ehdottomasti.. Tuossa Nokia on vahvoilal ja nuo luurit se osaa tehdä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
JesseKristian (vahvistamaton)

7

27 päivää akkukestoa valmiusajassa! Huh! Kelpaisi itellekin varapuhelimeksi, ja miksei vaikka ensisijaiseksi puhelimeksi, kun en ole noista älypuhelimista niin innostunut.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Tilaukseen menee (vahvistamaton)

9

Tuollainen olisi hyvä kakkospuhelin esimerkiksi pitkälle eräreissulle, jossa ei ole sähköä saatavilla.

Suomessa tuota puhelinta ei tule saamaan myymälöistä siitä syystä, ettei minkään myymälän myyntikatteet riitä jos puhelinta myydään 16 eurolla. Jo pelkkä myyjän tuntipalkka maksaa tuon verran, myymälän vuokrasta ynnä muista kuluista puhumattakaan.

Kehitysmaissa myymälät tulevat toimeen pienemmällä tulovirralla ja 16 euron puhelimesta saatavalla katteella maksetaan jo myyjän usean tunnin palkka.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kerma- (vahvistamaton)

10

@9:
Tuollaisilla puhelimilla juuri ne olemattomat katteet tehdään. Jos esim. Tuon puhelimen nettohinta kaupalle asettuisi suomessa esim. 15-20 euron sisään rahteineen, niin hintalappuun muodostuisi hinta 29 ? ja ostajia riittäisi. Selkeä näppäimistö ja näyttö + vain nokiaa ("kotimaista") huolivat seniorikäyttäjät = myyntiä. Ja tuo noin kympin kate puhelimesta on valitettavasti nykyään puhelinkaupasta hyvä kate. Varsinkin nokian puhelimien kohdalla kate on usein 0 tai jopa miinusmerkkinen. Kytkykaupoilla tehdään se kunnon kate.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

11

10@
>Varsinkin nokian puhelimien kohdalla kate on usein 0 tai jopa
>miinusmerkkinen

Taitaa nuo miinuskatteella myynnit olla enemmänkin menneen vuosikymmenen juttuja (enne kytkyjen sallimmista) ja nykyään kauppiaat yrittävät ottaa itse laitteestakin jonkinlaisen katteen.

No ei ne tiukat tarjoukset halpiksissa ihan ole kadonneet, on mm Samsungin luureja jossain tarjouksessa myyty Suomessa alle 30e veroilla.

Vastaa
Robustus
Robustus

12

Tämä on hyvä esimerkki Nokian globaalista yhteiskuntavastuusta. Puhelin on yhtiön mielestä kaikkien ihmisten perusoikeus, samoin yhtiön yksi tavoite on saattaa internetkännykkä mahdollisimman halvalla jokaisen ulottuville (nyt en mainitse internet-asioinnin sujuvuudesta mitään).

Muilla yhtiöillä en ole vastaavaa vastuullisuutta havainnut, Applella kaikkein vähiten.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja