Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Belle FP1 julkaistu

15
Manu Pitkänen

Nokia Belle FP1 julkaistu
Nokia on julkaissut Nokia Belle Feature Pack 1 -päivityksen Nokia 701-, Nokia 700- ja Nokia 603 -malleille. Ohjelmisto löytyy myös myöhemmin kauppoihin ilmestyvästä 808 Pureview -puhelimesta.

Päivitys kellottaa puhelinten suoritinta 30 prosentilla 1,3 gigahertsiin. Suorituskykyä on parannettu myös optimoinneilla ja paremmalla muistinhallinnalla. Suorituskyky parantaa Nokian mukaan käytön sujuvuutta kaikilla osa-alueilla.

Nettiselain on päivitetty 8.2-versioon, mikä tuo tullessaan paremman yhteensopivuuden HTML5:n kanssa. All About Symbian -sivuston mukaan selain saa HTML5 Test -sivustolta 226 pistettä (9 bonuspistettä), millä Symbian kirii kilpailevien selainten etumatkaa kiinni (Android 4.0:n selain saa 273 pistettä, Bellen selain saa 164 pistettä).Belle FP1 sisältää edellisten lisäksi uusia widgettejä ja yhteensopivuuden Dolby Digital Plus -audioteknologialle. Mukana tulee myös Nokia Maps Suite 2.0 ja Microsoft Apps -sovelluspaketti.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

Anonyymi käyttäjä
N8...no_way_to_go (vahvistamaton)

3

Saa nähdä jääkö N8 omistajat taas nuolemaan näppejään...

Vastaa
vallu16
vallu16

4

Nonnih täähän on hyvä uutinen! Jumalauta suoritin parantuu 30%:lla ja akunkesto vähenee kolmeen tuntiin! Ja ehkä muutama saa pari palovammaakin sormiinsa. Kohta tulee tukipuheluita että "tää puhelin muuttaa muotoaan.. tai oikeestaan se näyttää sulavan..". JES!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pekka1239 (vahvistamaton)

7

@8
No on Nokia kunniallisen kauan jaksanut päivitellä vanhoja laitteita. Rauta mitä N8 sisältää ei kyllä pitkälle riitä, ja jos prossua kellotetaan päivityksellä vielä lisää niin käy huonosti akun. Androideilla hylätään vuoden vanhat laitteet, saa nyt olla tyytyväinen :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
e7? (vahvistamaton)

9

Entä e7? Olisi kiva saada uusi ohjelmisto sillekin. Kellotuksia en kaipaa, tarpeeksi nopea nykyisellään, eikä akkua ole koskaan liikaa.

Vastaa
akse
akse

10

N8:n ja muiden ekojen S^3 laitteiden suurin ongelma taitaa olla GPU muisti/RAM/C-muistin määrä. Tämän takia ainakaan ei ihan samat päivitykset tule.. modifioidut ehkä, missä karsittu jotain

Vastaa
perhana
perhana

11

On se jännä että vuosikausiin Symbian puoli ei saanut juuri mitään kunnollista aikaisiksi vaikka koodaajia oli Nokian palkkalistoilla pilvin pimein, mutta nyt kun väki vähenee alkaa tulostakin syntyä toiseen tahtiin... olisikohan aikaisemmin ollut pientä motivaation puutetta havaittavissa?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

12

Nii...in, Nokiahan ulkoisti Symbianin kehityksen heti alkuunsa, jos et satu muistamaan...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

13

11@
>On se jännä että vuosikausiin Symbian puoli ei saanut juuri mitään
>kunnollista aikaisiksi vaikka koodaajia oli Nokian palkkalistoilla
>pilvin pimein,mutta nyt kun väki vähenee alkaa tulostakin syntyä
> toiseen tahtiin...

Johtusko siitä että sitä käyttöjärjestelmää kirjoitettiin ja saatii suurinpiirtein kuosiin Nokian aikana ja nyt sitten hellitetty ja tuupataan tulkosia ulos.

Vastaa
pitokokka
pitokokka

14

kyllähän se käyttiksen kehittäminen kestää, kun käyttis pitää skaalautua monelle alustalle. Nokia koettaa optimoida eri malleilla parhaan tuoton. Samoin lippulaivoissa käytetään hieman vanhempaa tekniikka, jotta hintaa saadaan painettua alas. N8 kamera oli joitain uutta samoin 808 kamera tulee olemaan. 701 on ja on ollut yllättävän hyvä Noksun puhelimeksi. Esim. 900:ssa ei ole kaikkia niitä ominaisuuksia mitä 701:ssä on. Toisaalta optimoinnissa on säästetty 701:n kamerassa, aika onneton hämäräkuvauksessa. Toivottavasti Belleä, Carlaa yms. ei hylätä, ihan toimivalta tuntuu jo Belle.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
samulii (vahvistamaton)

15

miksuh oli siis oikeassa sanoessaan, että tulossa on uuden 8.x sarjan selain, html5-tuestakin juteltiin irkissä ennenkuin hän lähti englantiin

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja