Nokia korjasi Lumia 900:n yhteysongelman

6
Manu Pitkänen

Nokia korjasi Lumia 900:n yhteysongelman
Nokia on korjannut viime viikonloppuna Yhdysvalloissa julkaistussa Lumia 900 -puhelimessa havaitun yhteysongelman, joka aiheutui muistinhallinnassa olleesta virheestä.

Ongelma näkyi käyttäjälle niin, että tietyissä tapauksissa dataverkkoon yhdistäminen ei onnistunut. Nokia myönsi ongelman olemassaolon pian ja lupasi julkaista korjauksen huhtikuun 16. päivän tienoilla. Kuluttajille luvattu 100 dollarin hyvitys on voimassa 21. päivään asti. Asiakkaat voivat myös vaihtaa puhelimen uuteen mikäli kokevat ohjelmistopäivityksen turhan hankalaksi.

Lumia 900:n aloitusmyynnistä on saatu muutamia positiivisia signaaleja. Puhelin on noussut Amazonin listauksen kärkisijoille ja AT&T:n mukaan myynti on ylittänyt odotukset. Deutsche Bankin Kai Korscheltin mukaan Nokia saattaa päästä noin 680.000 myytyyn Lumia 900:aan (Yhdysvalloissa) kuluvan kvartaalin aikana. Ellei kuluttajat ole kiinnostuneita tuotteesta, niin silloin myynti voi hänen mukaansa tyssätä 140.000 kappaleeseen.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (6)

akse
akse

1

680k Q2 aikana? Luulis et vähä enemmän jos Q1 oli 2M? Onks tää nyt vaan nää Lumia 900?

Millois noi 900:t tulee muille markkinoille.. siitä vähän riippuu miten menevät kaupaksi.

Vastaa
teppoI
teppoI

2

@1

Kyse on juurikin Lumia 900:sta jenkkimarkkinoilla, mitä uutinen muutenkin koskee. Selvennän tuota kohtaa.

Vastaa
perhana
perhana

6

Milloinkahan tähän mun android-luurin vastaavaan ongelmaan tulee päivitys, eli ei aina muodosta data-yhteyttä vaan ilmoittelee joskus että verkko ei ole käytettävissä ja voi jäädä elintärkeät säätiedot päivittymättä widgettiin... puhelin on toki vasta 3 vuotta vanha milestone eli eikai sillä korjauksella vielä kiire, ja tokihan tämä androidissa on vain ominaisuus, eikä vika.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.