Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nykyiset Windows-puhelimet päivittyvät Apolloon -- tai sitten eivät

2
Manu Pitkänen

Nykyiset Windows-puhelimet päivittyvät Apolloon -- tai sitten eivät
Windows Phonen kehitystä seuraavien katseet ovat varmasti jo suuntautuneet Windows Phone Apolloon, jonka julkaisun odotetaan tapahtuvan syksyllä. Toistaiseksi verkossa liikkuu kovin ristiriitaisia tietoja siitä tuleeko päivitystä vanhoille puhelimille.

Microsoft-evankelista Nuno Silva kertoi Zwamen haastattelussa, että Apollo tulisi kaikkiin nykyisiin Windows-puhelimiin. Tämä pitää sisällään niin ensimmäisen kuin toisen sukupolven Windows Phone 7 -laitteet. Alkuperäinen video on poistettu YouTubesta, mutta WMPowerUser-sivusto lisäsi pätkän siitä uudelleen videopalveluun.

Microsoftin virallinen viesti on, että kaikki Marketplacessa olevat sovellukset ovat yhteensopivia tulevien käyttöjärjestelmäversioiden kanssa.

The Vergen lähde väittää kuitenkin täysin päinvastaista kuin Nuno Silva. Sivuston mukaan Apollo-päivitystä ei tulla tarjoamaan nykyisille Windows-puhelimille. ZDNetin Mary-Jo Foleyn lähteet puhuvat samaa tarinaa. Saksalainen WP7app.de-verkkosivusto taas on väittänyt, että Apollo-päivitys tulisi vain toisen sukupolven WP7-puhelimille, eli esimerkiksi Nokian Lumia-malleille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

johtaja59
johtaja59

1

Melkoista arvailua, mutta sehän riippuu siitä kuinka skaalautuva Apollo tulee olemaan.
Veikkaan, ettei Microsoft onnistu tälläkään kertaa ja puhelimen vaatimukset on tarkkaan määritelty, eikä päivitystä vanhoille tule.

Vastaa
djtob
djtob

2

Kerropa sitten, että Mangossa ei videotukea ole mutta Tangossa on? Eiköhän nuo välipäivitykset vain paranna puhelimen tukea useammille raudoille.

Ensimmäisen sukupolven luureihin ei varmaan tule, toisessa sukupolvesta lähtien kelpaa myös Apollo.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja