Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia tuottaa Lumia 900 -puhelimia täydellä höyryllä

4
Manu Pitkänen

Nokia tuottaa Lumia 900 -puhelimia täydellä höyryllä
Nokian Lumia 900 -puhelinta on luonnehdittu yhtiön kannalta kriittiseksi puhelimeksi, sillä sen avulla Nokian on tarkoitus aloittaa Amerikan valloituksensa. Yhtiö onkin panostanut markkinointiin ja tuotteen hintaan erityisen paljon. Kuluttajille on kuitenkin jouduttu myymään ei-oota.

Yhtiön edustaja kertoi All Things D:lle, että Nokia tuottaa Lumia 900 -puhelimia niin paljon kuin se vain on suinkin mahdollista. Siitä huolimatta puhelin pääsi loppumaan AT&T:n verkkokaupassa ja kivijalkamyymälöissä. Syy johtuu kysynnästä -- verkkoyhteysongelmaan liittyvä varaston päivitys ei ole vaikuttanut merkittävästi asiaan. Nokian mukaan suurin osa asiakkaista päivitti puhelimen ohjelmiston Zunen kautta, vain harva vaihtoi uuteen puhelimeen.
Nokia yrittää nostaa tuotantokapasiteettia, jotta he pystyvät vastaamaan kuluttajien kysyntään.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

perhana
perhana

2

@2
sgs trollille tuli jälleen kerran säälittävä floppi, et nimittäin taaskaan osannut lukea linkkisi uutista loppuun asti:
"Nokia Lumia 900 -puhelin tuli Yhdysvalloissa myyntiin vasta huhtikuussa, eikä siis ehtinyt vaikuttaa Nokian ensimmäisen neljänneksen tulokseen."
Eli jos nyt sillä halusit ilakoida että Nokia tuon uutisen mukaan möi tammi-maaliskuun välisenä aikana ainoastaan 600 000 puhelinta amerikassa, niin ehkä se johtui siitä että amerikan markkinoille suunnattu Lumia 900 tuli myyntiin vasta huhtikuussa.

Vastaa
perhana
perhana

4

@4 floppi...
Niin, siis uutisessa on kyse Nokia Lumia 900 mallista, jota huhtikuussa tapahtuneen myyntiintulonsa jälkeen on myyty enemmän kuin keretään valmistaa, ja sinä sanot sitä flopiksi koska sitä maaliskuussa (ennen myyntiintuloaan) myytiin niin huonosti?
(huutomerkkejä ja piste)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja