Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone saa lisää tukea Yhdysvalloista

1
Manu Pitkänen

Windows Phone saa lisää tukea Yhdysvalloista
Yhdysvaltalaisen Verizonin talousjohtaja kertoi teleoperaattorin järjestämässä sijoittajapuhelussa, että yhtiö aikoo olla mukana vahvistamassa Windows Phone -mobiilialustan asemaa markkinoilla.

Asia kävi ilmi iPhonen tukimaksuja käsittelevän kysymyksen yhteydessä. Talousjohtaja Fran Shammon mukaan yhtiö on pitkään tukenut Androidia ja auttanut sitä kasvamaan nykyisiin mittasuhteisiin. Hän huomautti, että markkinoilta löytyy iOS:n ja Androidin lisäksi kolmaskin alusta, millä hän viittaa Windows Phoneen. Shammon mukaan Verizon haluaa tehdä Windows Phonelle saman mitä se teki Androidille.

Verkossa liikkui aiemmin huhuja, joiden mukaan Nokia julkaisisi Windows Phone 8 -lippulaivansa Yhdysvalloissa juuri Verizonin kautta tämän vuoden lopulla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja