Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian kiitetty kamerapuhelin voitti TIPA-palkinnon

4
Matti Vähäkainu

Nokian kiitetty kamerapuhelin voitti TIPA-palkinnon
Helmikuussa julkistettu Nokian uusin kamerapuhelin Nokia 808 PureView räjäytti MWC-messujen pankin huimalla 41 megapikselin sensorillaan. Myyntiin puhelinta ei ole vielä saatu, mutta sen sijaan laite on kerennyt vakuuttaa MWC-messujen lisäksi Technical Image Press Association (TIPA) -järjestön.

Vaikka uutuuspuhelimen kamerapotentiaalista osansa kertoo huima megapikselilukema, taika on Nokian mukaan taustalla piilevissä teknologioissa, jotka hyödyntävät pikselit tehokkaasti. TIPA onkin palkintoa antaessaan korostanut sekä kamerapuhelimissa ylivertaista megapikselimäärää, suurikokoista sensoria että niin kutsutun pikselien ylinäytteistystekniikan mahdollistavaa PureView-teknologiaa.


Nokian on määrä julkaista Nokia 808 PureView toukokuussa. PureView-teknologiaa on lisäksi tarkoitus hyödyntää myös tulevissa puhelimissa, jotka käyttävät todennäköisesti 808:sta poiketen Windows Phone -alustaa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

miksuh2
miksuh2

1

Nokia 808 PureView on ehdottomasti oma seuraava älypuhelimeni. Kunhan tuo tulee myyntiin, niin se menee heti ostoslistalle. Tuo on juuri sellainen Symbian-älypuhelin jota olen odottanut, sekä käyttäjän että sovelluskehittäjän bäkökulmasta. Nokia Belle tuolla raudalla ja tuolla hirmukameralla tulee olemaan mainio.

Lumiat ja muut WP7-puhelimet puolestaan saavat omalta osaltani jäädä kaupan hyllylle pölyttymään.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

2

Uutisesta:

> Nokian on määrä julkaista Nokia 808 PureView toukokuussa.

Tuon uutisen linkin takana olevat laitetiedot olis syytä korjata. Siellä on mainittu käyttöjärjestelmäksi Symbian *3, siinä pitäisi lukea joko Symbian Belle tai pikemminkin Nokia Belle joksi Nokia alustaa uusinta versiota nykyään kutsuu.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
*Omaa potentiaalia* (vahvistamaton)

3

Lisäkehiteltyjä Belle'jä ja muita Nokian ihkaomia "Aidankaataja- järjestelmiä" vimmatulla vauhdilla markkinoille.
Ne ovat turva Nokian tulevaisuudelle...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja