Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia laajentaa todellisuutta Lumia-sovelluksella

2
Matti Vähäkainu

Nokia laajentaa todellisuutta Lumia-sovelluksella
Nokia on julkaissut vanhan kunnon Beta Labs -sivuston kautta aiemmin Symbian-laitteille suunnitellun City Lens -sovelluksen. Laajennettuun todellisuuteen (augmented reality) perustuva sovellus mahdollistaa ympärillä sijaitsevien nähtävyyksien ja muiden kiinnostavien paikkojen selaamisen.

City Lens toimii kuten tavanomainen AR-sovellus. Se tarjoaa tietoa ympäröivistä kohteista, kun kameraa osoitetaan kohteen suuntaan. Paikkatietojen lisäksi tarjolla on lisätietoja Lonely Planetin tarjoamista matkaoppaista sekä mahdollisuus navigoida kohteeseen. Kameranäkymän lisäksi paikkoja on mahdollista selata myös perinteisemmin kartalta tai listalta.
Nokian City Lens vaikuttaa promovideon perusteella jo varsin hyvältä, mutta se on silti vielä beta-asteella. Mikäli haluat lisätietoa sovelluksesta, voi osoittaa selaimesi osoitteeseen http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-city-lens-for-windows-phone. Mikäli taas luet tätä tuetulla Lumia-puhelimella (poislukien Lumia 610), voit asentaa ohjelman tästä linkistä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Tuossa on kyllä mainio idea, jonka ei toivo niin monen beta labs-ohjelman tavoin jumiutuvan ikuiseen beta-helvettiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja