Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisi kolme uutta Asha-puhelinta

5
Manu Pitkänen

Nokia julkaisi kolme uutta Asha-puhelinta
Nokia on julkaissut kolme uutta Asha-tuoteperheeseen kuuluvaa puhelinta: Asha 305:n, Asha 306:n ja Asha 311:n. Mallistoon kuuluu nyt yhteensä kymmenen puhelinta.

Kosketusnäyttöön nojautuvat puhelimet ovat osa Nokian The Next Billion -hanketta, minkä takia puhelimista löytyy Nokia Browser 2.0 -selain, jonka sisältämän pilvikiihdytyksen ansiosta Internetin selaaminen on nopeaa ja edullista. Puhelimen ostajille on tarjolla myös 40 EA-peliä pelkän datasiirron hinnalla. Yhtiö toivoo uutuusmallien parantavan sen kilpailukykyä Aasian markkinoilla.

Nokia Asha 311:stä löytyy gigahertsin suoritin ja kapasitiivinen kosketusnäyttö. Teknisissä tiedoissa käyttöjärjestelmän sanotaan olevan S40, joten ennakko-odotukset menivät Meltemi-väitteiden osalta pitkälle metsähallituksen puolelle. Puhelimen kameralla onnistuu 3,2 megapikselin still-kuvien ottaminen. Näyttö on kooltaan kolme tuumaa.Asha 305 ja 306 ovat ulkoisesti ja sisäisestikin hyvin samanlaiset, mutta viimeksi mainitussa ei ole dual-SIM-ominaisuutta. Näytön koko on sama kuin 311:ssä, mutta kamerasta löytyy 2,0 megapikseliä.

Nokia Asha 311 tulee markkinoille kolmannella kvartaalilla ja sen arvioitu jälleenmyyntihinta ennen veroja on 92 euroa. Asha 306 tulee myyntiin myös kesäkuun jälkeen 68 eurolla. Asha 305:n toimitukset alkavat jo kesäkuun aikana ja sen arvioitu jälleenmyyntihinta ennen veroja on 63 euroa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

ep_
ep_

3

@3
Ei ole Symbian vaan S40. Sitäpaitsi koko Symbiania ei ole enää edes olemassa sillä se on nykyään Nokia OS.

Varmaankin näille on jotain markkinoita köyhemmillä alueilla.

Vastaa
djtob
djtob

4

@4. Kyllä, siinä on S40 ja ei enää puhuta Symbianista vaan nimenomaan Nokia OS. Asha-puhelimista yllätti muutamat ominaisuudet kuten se, että sillä luurilla voi pelata vaivatta kaikkia 40 EA:n peliä ilman, että suorituskyky kärsii puhelimessa.

Tähän ei taida muut pystyä samaan kuin Nokia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
JesseKristian (vahvistamaton)

5

Röllien argumentit perustuu näköjään kaikkien kilpailijoiden kohdalla yhtiön, puhelinmallin tai toimitusjohtajan nimestä väännettyihin sanaleikkeihin. Eli huono puhelin koska pAsha, eFlop, menneen talven Lumia, ilotyttö jne jne. Vakuuttavaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.