Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Lumia-puhelimet saivat Voddlerin

1
Manu Pitkänen

Nokian Lumia-puhelimet saivat Voddlerin
Elokuvia ja TV-sarjoja suoratoistona tarjoava Voddler on julkaissut mobiilisovelluksen, jonka ansiosta liikkuvaa kuvaa voi vuokrata ja katsella Nokian Lumia-älypuhelimilla. Sovellus on tarkoitettu vain Lumioihin, eli muut Windows Phone -puhelimet on rajattu tuen ulkopuolelle.

Voddlerin Lumia-sovellus toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Espanjassa. Lumia-puhelimen avulla rekisteröityville tai kirjautuville käyttäjille tarjotaan neljä kuukautta kestävä Voddler Plus -jäsenyys (arvo 7,90 €/kk). Sovelluksen asentajille annetaan myös kaksi Voddler-lippua, jotta he voivat alkaa suunnitella elokuvailtaa Movie Night -ominaisuuden hengessä.

Voddler Movie Night on sosiaalinen ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat suunnitella yhteisiä leffailtoja ja keskustella elokuvista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja