Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian uusi handsfree tunnistaa korvasi

3
Manu Pitkänen

Nokian uusi handsfree tunnistaa korvasi
Nokia on lisännyt YouTubeen videon, jossa se esittelee uutta Nokia Reaction -handsfreetä. Bluetooth-handsfreen avulla puheluihin voi vastata yksinkertaisesti laittamalla se korvaan.

Laite tukee NFC:tä, jota käytetään puhelimen ja Nokia Reactionin parittamiseen. Lisäksi se kykenee säätämään äänen voimakkuutta automaattisesti ja kolme mikrofonin ja taustamelun vaimennuksen ansiosta äänenlaadun pitäisi olla erinomainen. Alla Nokia Reactionin esittelyvideo.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

jorgga
jorgga

2

Vaikuttaahan tuo ihan hyvältä. Olisi hyvä kyllä jos kuullokkseessa olis suoraa vielä USB liitäntä itsessään samaan tapaan kun joissain muistitikuissa, että sen saisi kuullokkeen sisään. Ei enään ylimääräisiä latureita tai johtoja.

[Offtopic]
5 vuoden päästä Apple julkaisee samanlaisen tuotteen ja sanoo sitä uudeksi innovaatioksi. Hintaa 150$ ja fanboyt juoksee kauppaan.

Vastaa
Boss93
Boss93

3

Onhan se ihan mukava keksintö, mutta mitäs tuollaisella teet, kun ei kohta ole enään laitteita, jonka kanssa sitä käyttää...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja