Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällaista kuvausteknologiaa saatetaan nähdä Lumia-puhelimissa

11
Manu Pitkänen

Tällaista kuvausteknologiaa saatetaan nähdä Lumia-puhelimissa
Eliset Nokia-uutiset olivat lähes poikkeuksetta mollivoittoisia. Keskusteluissa monet ovat heittäneet jo pyyhkeen kehään ja pitävät matkapuhelinvalmistajaa valtauskohteena. Kaiken keskeltä löytyy myös positiivista uutisoimisen aihetta, joista yhtenä on eittämättä Nokian omaisuuserähankinnat ruotsalaisesta Scaladosta.

Alla olevissa videoissa esitetään valokuvaukseen erikoistuneen Scaladon avainteknologioita. Nokian mukaan Scaladolta hankitut teknologiat parantavat kuvauskokemusta Lumia-laitteissa. Nokia ei kuitenkaan täsmentänyt mitä tekniikoita sen puhelimissa tullaan näkemään. Viimeisessä videossa Scalado kertoo tulevaisuuden visioistaan.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

niko207
niko207

1

Toi on jo kaunista, jos noksulla tuo olis lumia luurissa vakiona niin aika jees, tosin taitaa tuo olla saatavilla kaikille ellei nokia koko scaladoa omista. Ainakin muita puhelimia tuossa kovasti mainostettiin :/

Vastaa
Ranvier
Ranvier

2

Scaladon teknologia + Pureview käärittynä seuraavan sukupolven Lumiaan vaikuttaisi erittäin mielenkiintoiselta. Toivottavasti Nokia tuo sieltä kunnollisen hi-end mallin.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

3

Täytyypä sanoa, että aika makian oloisia juttuja (toimivatko jo nyt HTC:llä, kun kuvissa on nyt HTC:n kapula..). VArsinkin tuo ylin ryhmäkuvaus on aika herkun oloinen.

Vastaa
Orobash
Orobash

5

Pakko myöntää että tuolla firmalla on ideoita.

Mutta samalla on pakko olla pikkaisen ironinen...

Meinaan:
Keskiviikko-aamu, Tukholma, Skaladon innovaatioteemin aamukahvipalaveri:
"Hyviä uutisia: meidät on huomattu ja ostettu. Huonot uutiset: Ostaja oli Nokia, joka ajaa toimintojaan alas Euroopassa"

Haluaisitko sinä jatkaa kehittämistä kyseisessä yrityksessä?

Vastaa
teme565
teme565

6

Nokian pitäisi kehittää innovaativisia puhelimia, joissa on hyvät kameraominaisuudet. Tällä hetkellä Nokian kuitenkin kehittää kameroita, joissa on kehnot puhelinominaisuudet.

Vastaa
hta
hta

8

Rewind ja Remove olivat oikein hienoja. Ongelma tuossa on vain se, että valmista heillä on kaksi helpointa softaa, eli Album ja Photobeamer. Loput on vain visualisointia tyyliin uskon, kun näen. Puuttui vain Bladerunner elokuvassa nähtyä valokuvan käsittelyä...

Molemmat ovat toki teoriassa teknisesti mahdollisia ainakin niin kauan, kun ei puhuta resoluutiosta. Käytännössähän tuossa kamera ei ole itseasiassa varsinaisesti kamera vaan videokamera, josta sinä sitten "laukaisunapilla" olet päättänyt mikä sadoista kuvista on esitettävän kuvän pohja ja rajaamalla tietyt alueet voit sitten editoida sitä osaa kuvasta. Muiden osien tulee yhä olla liikkumattomia mutta silti keksisin tuolle paljonkin käyttöä.

Oikein hieno juttu. Toivottavasti saavat nämä valmiiksi ja vain Nokian kamerasoftaan. Tuolla eroittuisi massasta jo kohtuullisen kivasti vaikka joku varmaankin kopioi idean aika pian.

Vastaa
Gathago
Gathago

9

Rewind on nykyisissä lumiossa älykäsryhmä kuvaus ominaisuutena, ja tuota remove ominaisuutta esiteltiin Lumia 920 Nokian pressi tilaisuudessa. Vai olenko väärässä?

Vastaa
Gathago
Gathago

10

Miten Lumia-laitteen Kameran lisätoiminnoilla otetaan älykkäitä ryhmäkuvia? - Nokia UKK


Käynnistä Kameran lisätoiminnot -sovellus ja paina kameranäppäintä.

Valitse Älykäs ryhmäkuva.

Aloita kuvaaminen painamalla kameranäppäintä ja pidä laite paikallaan, kunnes 5 kuvaa on otettu.

Odota, että sovellus lopettaa kuvien käsittelyn, ja katso tuloksia näytön alareunassa näkyvässä tilapäisessä galleriassa.

Sovellus on valinnut parhaan kuvan ja lisännyt valkoisen ympyrän niiden kasvojen ympärille, jotka voi vaihtaa käyttämällä muita tilapäisen gallerian kuvia.

Voit myös napauttaa kunkin henkilön kasvoja ja valita vaihtoehtoisen ilmeen muista kuvista.

Napauta kasvoja ja vahvista valinta painamalla valintamerkkiä.

Tallenna lopuksi kuva painamalla tallenna-painiketta. Tallenna-painikkeen painamisen jälkeen kuvaa ei enää voi muokata.

Vastaa
Gathago
Gathago

11

"Lumia 920:n kuvausominaisuuksista löytyy muun muassa Nokian Smart Shoot -kamerasovellus, joka osaa poistaa kuvasta ei-halutut henkilöt ja objektit sekä ottaa kohteesta sarjan kuvia, joiden joukosta voidaan valita parhaiten onnistunut otos. "

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.